UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Публікації про роботу
  3. Новини України і світу
  4. Прес-релізи
  5. Яскрава кар’єрна подія цієї осені!

Яскрава кар’єрна подія цієї осені!

9.10.2019 942
Яскрава кар’єрна подія цієї осені!

Яскрава кар’єрна подія цієї осені!

9.10.2019     942

Ярмарок вакансій «Знайди себе, а ми знайдемо тобі роботу», започаткований компанією MDRecruitment, відбудеться 23 жовтня, у Києві, на території Національного Авіаційного Університету.

Ця креативна подія стане справжнім шансом на ефективні зміни у професійному житті як шукачів, так й роботодавців України.

Шукачі, як досвідчені фахівці, так й молоді спеціалісти зможуть знайти тут довгоочікувану бажану роботу, та вже цієї осені розпочати вдалу кар’єру. А, вітчизняні підприємства та компанії – вирішити власні кадрові питання, «закриваючи» необхідні вакансії та знаходячи справжні «перлини» талановитих працівників.

Ярмарок вакансій створює безпрецедентну нагоду для роботодавців, скориставшись якою компанії матимуть змогу:

  • «живого» спілкування з шукачами, щоб запросити кандидатів, які сподобаються, на подальшу співбесіду або одразу до співпраці;
  • максимально збільшити власні бази резюме претендентів, отримуючи інформацію й контакти осіб «з перших рук»;
  • гарантовано закрити гарячі вакансії компанії та отримати кадровий резерв;
  • використати нетворкінг для пошуку партнерів, з якими доцільно обмінятися реальним ефективним досвідом пошуку персоналу та вигідно презентувати свій бізнес іншим учасникам ринку;
  • спрацювати на авторитет та подальшу пізнаванність свого бренду.

Інформативність події та унікальна можливість безпосереднього спілкування із 20 успішними українськими роботодавцями, які представляють різні сфери діяльності, також, допоможуть тому, кому це потрібно, обрати новий перспективний напрямок професійної діяльності, знайти себе, як професіонала справи та нарешті відшукати ту роботу, про яку вони мріяли.

Нові можливості, ідеї та мотиваційна енергія чекають на вас у середу 23 жовтня, об 11 годині за адресою: Київ, проспект Космонавта Комарова, 1 (Національний Авіаційний Університет).

Із запитаннями щодо участі у ярмарку в статусі роботодавця звертайтеся вже зараз за наступними контактами:

+38 (067) 400-11-22

kyiv@mdrecruitment.ua

Читайте також

  • Як стати дата-аналітиком і чим він займається22 грудень, 2023

    Пропонуємо вам познайомитися з перспективною сучасною професією, яка допомагає компаніям приймати рішення на основі даних, а не інтуїтивно.

  • Новорічні знижки на сайт Jobs.ua22 грудень, 2023

    Jobs.ua хоче привітати вас з наступаючим Новим 2024 роком і порадувати новорічними святковими знижками!

  • Як спорт сприяє кар'єрі21 грудень, 2023

    Спостереження доводять, що спортивні люди витривалі та цілеспрямовані, саме тому вони віддадуть перевагу при прийомі на роботу співробітникам, які мають в інтересах спорт. А психологи стверджують, що заняття спортом не лише сприяють фізичному здоров’ю, а й поліпшенню душевного та психологічного стану. Пропонуємо і вам ознайомитись із цими очевидними фактами в цій статті на Jobs.ua і віддати перевагу фізичним вправам.

  • Як правильно написати лист-пояснення19 грудень, 2023

    Скласти лист-пояснення про власну відсутність на робочому місці чи порушення певних робочих режимів не так уже і складно. Обов’язково скористайтесь зазначеними в цій статті порадами.


↑ Вгору