UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Публікації про роботу
  3. Все про роботу
  4. Ваше здоров'я
  5. Звідки брати енергію для щоденної праці?

Звідки брати енергію для щоденної праці?

12.03.2021 1616
Звідки брати енергію для щоденної праці?

Звідки брати енергію для щоденної праці?

12.03.2021     1616

Для щоденних справ потрібно брати звідкись енергію. Що робити, коли сил немає, і коли почуваєтесь виснаженими, але попереду багато роботи? Звідки черпати енергію для щоденної праці? Давайте з’ясуємо це разом із Jobs.ua.

Улюблена справа

Якщо ваша робота водночас є вашою улюбленою справою – вітаємо, вам поталанило. Але якщо це не так, і за улюблену справу вам гроші не платять, все одно варто зайнятися тим, що вам до душі. Займаючись улюбленим ділом, ви відновлюєте душевну рівновагу і поповнюєте запаси енергії. Робіть те, що надихає вас, і тоді улюблена справа підзаряджатиме вас як powerbank.

Обійми дорогих людей

Коли ви обіймаєтеся з дорогими для вас людьми, ви не тільки зменшуєте виробітку гормону стресу в організмі – кортизолу, а й провокуєте виробітку серотоніну, який позитивно впливає на самопочуття і дарує відчуття щастя. Нервова система заспокоюється, покращується емоційний фон. І всі ці приємні речі ведуть до появи енергії у вашому організмі.

Любов – універсальне джерело енергії

В любові міститься нескінченне джерело позитивної енергії. Відчуваючи любов до інших людей, приймаючи від них їхню любов, ви заряджаєтеся енергією. І мова йде не тільки про любов до людей, а й до природи, до всієї планети і до всього живого. Тут принцип простий: все, що ми любимо – дає нам енергію, а все, що ми не любимо – її забирає.

Спати і висипатися

Важливо не просто спати певну кількість годин, важлива також якість сну. Можна спати вісім годин, і половину з них крутитися з боку на бік. Погодьтеся, вранці бадьорості нізвідки взятися. Тому важливо стежити за якістю свого сну, щоб було звідки черпати енергію для щоденних справ. Міцний здоровий сон відновлює сили дуже швидко. Якісно висипаючись, ви вранці відчуватимете великий заряд бадьорості, навіть якщо за вікном – міжсезонний період, який у багатьох людей негативно відбивається на здоров’ї.

Сім’я – ще одне важливе джерело енергії

Повертаючись додому втомленим з роботи, часто хочеться тільки одного – відпочити. І щоб ніхто не турбував. Але якщо у вас чудові стосунки з рідними людьми, вам дуже поталанило. Діти, які навперебій розповідають про свої щоденні пригоди і курйозні випадки, ваша кохана людина, яка теж поділиться з вами, як минув у неї день – насправді, це просто інший вид зарядки. Слухаючи дітей чи кохану людину, приходить внутрішній спокій. Зауважували таке?

Сім’я заповільнює шалений темп життя, гармонізує вас із вашим внутрішнім світом. І світом інших людей.

Фізична активність

Секрет довгожителів високогірних районів давно розкритий. Одна з важливих складових їхнього довголіття – вони багато рухаються, багато ходять. Звичайно, будь-який вид фізичної активності корисний, але все ж таки краще займатися на свіжому повітрі біля водойми, а не в задушливому фітнес-залі. Але, безсумнівно, будь-який вид фізичної активності приносить свої плоди – добре самопочуття та наповнення життєвою енергією.

Голод

Для екстремальних особистостей чудово підійде цей варіант. Влаштовувати періодичні голодування – це ніби робити перезавантаження свого організму. Але, перш ніж почати голодувати, краще проконсультуйтеся з сімейним лікарем, чи потрібно давати вашому організму таку екстремальну нагрузку, чи краще її уникнути.

Читайте також

  • Як стати дата-аналітиком і чим він займається22 грудень, 2023

    Пропонуємо вам познайомитися з перспективною сучасною професією, яка допомагає компаніям приймати рішення на основі даних, а не інтуїтивно.

  • Новорічні знижки на сайт Jobs.ua22 грудень, 2023

    Jobs.ua хоче привітати вас з наступаючим Новим 2024 роком і порадувати новорічними святковими знижками!

  • Як спорт сприяє кар'єрі21 грудень, 2023

    Спостереження доводять, що спортивні люди витривалі та цілеспрямовані, саме тому вони віддадуть перевагу при прийомі на роботу співробітникам, які мають в інтересах спорт. А психологи стверджують, що заняття спортом не лише сприяють фізичному здоров’ю, а й поліпшенню душевного та психологічного стану. Пропонуємо і вам ознайомитись із цими очевидними фактами в цій статті на Jobs.ua і віддати перевагу фізичним вправам.

  • Як правильно написати лист-пояснення19 грудень, 2023

    Скласти лист-пояснення про власну відсутність на робочому місці чи порушення певних робочих режимів не так уже і складно. Обов’язково скористайтесь зазначеними в цій статті порадами.


↑ Вгору