UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Публікації про роботу
  3. Свята
  4. День дільничного інспектора

День дільничного інспектора

День дільничного інспектора

День дільничного інспектора

     2504Автор: 

Свято "дільничного" на офіційному рівні в Україні було встановлено у 2004 році, хоча цей день також ще святкували з 18 червня 1923 року, коли свято було встановлено за наказом наркома МВС УРСР.

Як раніше, так і сьогодні, у цей день обов’язково вітаєють всіх співробітників служби дільничних інспекторів Національній поліції України. Адже це саме вони відповідають за безпеку та порядок у наших житлових районах - на ввірених їм ділянках.

Дільничні інспектори - це перша інстанція реагування при виявленні правопорушення: саме до цих представників поліції поспішають звертатися громадяни у разі наявності побутових конфліктів, фактів насильства або агресивного алкоголізму в сім'ї, квартирних або кишенькових крадіжок, зломів, виявлення торгівлі наркотиками, незаконної торгівлі чи зникненні людей.

Грамотні дільничні – люди, які знають проблеми кожної «підвідомчої особи» на своїй ділянці: контролюють обстановку у неблагополучних родинах, а також, ведуть спостереження та контроль життя тих, хто був раніше засуджений за різними небезпечними для суспільства статтями.

Окремий фронт роботи дільничного - це сучасні підлітки. У той час, коли молоді люди починають шукати власні шляхи самовираження, вони найбільш уразливі та часто схиляються до «слизьких» доріжок. Така робота дільничного дуже важлива, бо проведення своєчасних бесід здатна в буквальному сенсі "сіяти" благополуччя та спокій на ввіреній йому дільниці.

Ближайшие праздники


↑ Вгору