UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Публікації про роботу
  3. Свята
  4. День робітника реклами

День робітника реклами

День робітника реклами

День робітника реклами

     1069Автор: 

23 жовтня в Україні відмічають День робітника реклами.

Поки не офіційне свято, все ж таки святкують всі ті, хто належить до світу реклами та робить все для просування вітчизняних продуктів чи послуг. Відомо, що реклама займає суттєве місце у житті кожної сучасної людини й, незважаючи на те, що до такого явища багато хто ставиться не зовсім позитивно, завдяки рекламуванню ліків, продуктів чи послуг, люди часто дознаються про існування саме тих речей чи можливостей, які їм потрібні.

У цей день слід поздоровляти усіх, хто так чи інакше але працює у такий великій сфері, як реклама. Це маркетологи, дизайнери, менеджери та продакт-менеджери, креатори, копірайтери та безліч інших професій, що пов’язані із створенням рекламних текстів або роликів.

Й, хоча, деяка реклама заважає сучасним людям спокійно дивитися улюблені серіали або програми, її існування обумовлене необхідністю, яка має місце у міжнародних торгівельних відносинах.

Тож, побажаємо всім цим робітникам нових творчих та професійних досягнень й…зробимо невелику паузу саме на рекламу цього свята.

Ближайшие праздники


Часто шукають

↑ Вгору