UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Публікації про роботу
  3. Свята
  4. День ​HR-менеджера

День ​HR-менеджера

День ​HR-менеджера

День ​HR-менеджера

     2721Автор: 

Третя середа вересня в Україні присвячена професійному святу HR-менеджерів. У цей день вшановують тих, хто зайнятий у кадрових відділах: підшукує нових співробітників, допомагає їм адаптуватися і вникнути в роботу, відстоює інтереси персоналу і в цілому докладає зусиль для створення комфортних умов трудової діяльності.

Ця професія популярна серед молоді, яка тільки ступила на стезю побудови кар'єри. Сьогодні безліч роботодавців готові приймати в штат ще недосвідчених співробітників і вкладати сили й час в їх навчання всередині організації, тим самим сприяючи лояльності персоналу і згуртуванню колективу. Можна сказати, що HR-менеджер - це провідник між усіма ланками компанії.

Можливо здасться, що коло обов'язків HR-менеджера невелике, але при детальному розгляді думка кардинально міняється. Спеціалісти кадрового відділу не сидять склавши руки, а кожна хвилина їх робочого дня наповнена активною діяльністю: розгляд заявок від претендентів, проведення співбесід, навчання новачків, обговорення необхідного поліпшення умов праці, допомога в складанні графіків роботи і безліч інших справ. Тому в сучасному суспільстві вони завжди затребувані, а справжні професіонали своєї справи цінуються на вагу золота.

Ближайшие праздники


Часто шукають

↑ Вгору