UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Публікації про роботу
  3. Новини України і світу
  4. Прес-релізи
  5. Благодійний онлайн IT-марафон «Допоможемо тваринам разом»

Благодійний онлайн IT-марафон «Допоможемо тваринам разом»

15.09.2023 1706
Благодійний онлайн IT-марафон «Допоможемо тваринам разом»

Благодійний онлайн IT-марафон «Допоможемо тваринам разом»

15.09.2023     1706

Безпритульні тварини потребують нашої турботи та шукають люблячі родини. А допомогти в цьому можуть навіть діти!

Запрошуємо дітлахів 7-17 років долучитися до благодійного онлайн ІТ-марафону «Допоможемо тваринам разом» від онлайн ІТ-академії для дітей GoITeens

Старт: 25 вересня

  • Протягом марафону діти навчаться основ Digital design, створять сторіс, пости-каруселі та рілси про кішечок та собачок.
  • Героями стануть тварини із притулку «Бест Френдз», що на Київщині. Силами волонтерів вони були врятовані із зони бойових дій та окупації. Всі тварини шукають люблячі родини.
  • Завдяки привабливим візуалам діти зможуть поширити інформацію про тварин в соцмережах та допоможуть їм швидше знайти нових господарів.

На учасників марафону чекають корисні лекції, розваги, приємні сюрпризи від партнерів та розіграш подарунків.

Партнерами марафону стали такі компанії, як Kormotech, Socar, Lun.ua, АССА, MyPlay, Контора Рі, COLLAR Company, Say Meow, Zakaz.ua, Київстар, Харків ІТ-кластер.

Більше деталей про подію в Instagram @go_iteens або в Telegram @devofteens.

Коротко про GoITeens та формат марафонів

GoITeens – онлайн ІТ-академія для дітей та підлітків 7-17 років. Наша місія — надати якісну освіту дітям та допомогти створити власну історію успіху.

З початком повномасштабної війни ми започаткували проведення безоплатних ІТ-марафонів, аби підтримати українських дітлахів. Під час цих івентів ми навчаємо дітей створювати дизайни, розробляти власні вебсайти та працювати з навчальними середовищами Roblox Studio та Minecraft Education.

Також наші марафони мають благодійний підтекст. Зокрема, липневий марафон «Таврійська долина» дав змогу дітям військових, ВПО та позбавленим батьківської турботи спробувати себе в ІТ завдяки фондам «Діти Героїв» та «Благомай», з якими ми вже співпрацюємо.

Читайте також

  • Як стати дата-аналітиком і чим він займається22 грудень, 2023

    Пропонуємо вам познайомитися з перспективною сучасною професією, яка допомагає компаніям приймати рішення на основі даних, а не інтуїтивно.

  • Новорічні знижки на сайт Jobs.ua22 грудень, 2023

    Jobs.ua хоче привітати вас з наступаючим Новим 2024 роком і порадувати новорічними святковими знижками!

  • Як спорт сприяє кар'єрі21 грудень, 2023

    Спостереження доводять, що спортивні люди витривалі та цілеспрямовані, саме тому вони віддадуть перевагу при прийомі на роботу співробітникам, які мають в інтересах спорт. А психологи стверджують, що заняття спортом не лише сприяють фізичному здоров’ю, а й поліпшенню душевного та психологічного стану. Пропонуємо і вам ознайомитись із цими очевидними фактами в цій статті на Jobs.ua і віддати перевагу фізичним вправам.

  • Як правильно написати лист-пояснення19 грудень, 2023

    Скласти лист-пояснення про власну відсутність на робочому місці чи порушення певних робочих режимів не так уже і складно. Обов’язково скористайтесь зазначеними в цій статті порадами.


↑ Вгору