UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Публікації про роботу
  3. Новини України і світу
  4. Прес-релізи
  5. Чому «Фармак» один з кращих роботодавців в Україні

Чому «Фармак» один з кращих роботодавців в Україні

4.12.2021 686
Чому «Фармак» один з кращих роботодавців в Україні

Чому «Фармак» один з кращих роботодавців в Україні

4.12.2021     686

«Фармак» - це сучасне підприємство, що постійно розвивається, інвестує у інновації та розвиток і тримає першість у фармацевтичній галузі за обсягами продажу лікарських засобів*.

Багаторічна філософія компанії базується на впровадженні нових технологій, передового обладнання та інноваційних підходів у виробничу й управлінську діяльність. Успіх компанії визнано багатьма рейтингами - «Фармак» входить у ТОП-25 найінноваційніших компаній, компанія визнана найбільшим платником податків серед фармвиробників України та найкращим роботодавцем.**

Так, підприємство щорічно вкладає в розвиток не менше ніж 90% прибутку, тільки останніми 10 роками в наукові дослідження та розробки інвестували 100 мільйонів доларів. Це дозволяє компанії виробляти унікальні продукти - наприклад, високоякісний людський інсулін. «Фармак» єдина в Україні та друга у світі компанія, якій була передана технологія виробництва людських інсулінів за технологією компанії Eli Lilly (США).

ТУРБОТА ПРО СПІВРОБІТНИКІВ

У «Фармак» працюють згідно Кодексу законів про працю. В компанії повністю конкурентна та прозора офіційна заробітна плата, яка переглядається на основі міжнародних оглядів заробітних плат.

Робота у «Фармак»

У 2020 році заробітна плата в середньому зросла на 12%. Окрім основної заробітної плати компанія надає співробітникам винагороду за збільшення показників ефективності діяльності (KPI). Все дуже просто, виконуєш свої цілі – отримуєш премію.

У компанії також є Колективний договір в якому встановлюються взаємні зобов'язання роботодавця та співробітника. У Колективному договорі є вся інформація про умови праці, доплати, гарантії, організацію оздоровдення тощо. Із цікавого, компанія надає додаткові виплати на одруження, вшанування ювілярів, ветеранів праці, у випадку смерті найближчих родичів співробітника, також є виплати за особливий характер праці або доплати за роботу в святкові та неробочі дні.

«Фармак» гарантує своїм співробітникам соціальну захищеність і дотримання норм законодавства про працю, чим опікується профспілка компанії. Так, профспілка надає можливість співробітникам, за рекомендацією лікарів, оздоровитись в санаторіях України сплачуючи 70% від вартості путівки. Є можливість отримати путівку для своєї дитини в оздоровчий табір та подарунків на новий рік (дітям до 14 років).

У «Фармак» дбають про здоров’я співробітників надаючи фармаківцям медичне страхування, в тому числі від нещасних випадків та критичного захворювання. Додатково можна оформити страхування для членів своєї сім’ї за корпоративними тарифами від страхової компанії. Щороку кожен співробітник компанії проходить безкоштовний медичний медогляд, на свій вибір забезпечується вакцинацією від грипу або профілактичними лікарськими засобами.

На території підприємства є цілодобовий медичний пункт, а у аптеці на території підприємства можна придбати ліки за зниженими тарифами.

РОЗВИТОК ТА НАВЧАННЯ СПІВРОБІТНИКІВ

В чому ж секрет успіху компанії? В тому, що «Фармак» забезпечує не тільки повну соціальну захищеність, а й приділяє колосальну увагу навчанню та розвитку кожного співробітника.

Приміром за кожним новим співробітником в перший день його роботи закріплюється наставник, що допомагає швидше адаптуватись в новому колективі, познайомитись з новими обов’язками та пройти обов’язкове первинне навчання.

Співробітники компанії можуть отримувати цінний досвід і набувати нових компетенцій, беручи участь у внутрішніх та зовнішніх проєктах компанії, пов’язаних з виробничою діяльністю. Фармаківці мають можливість співпрацювати з іноземними консультантами та брати участь у семінарах, конференціях, виставках як в Україні, так і за кордоном.

Розвиток у «Фармак»

В компанії турбуються і про прагнення до саморозвитку, тому у “Фармак” функціонує власна корпоративна бібліотека. Зараз у ній налічується 9 тис. видань, і кожен співробітник може замовити будь-яку книгу на свій смак з однією лише умовою – потім він залишить її в бібліотеці для інших читачів.

Якщо співробітник ініціативний, прагне розвиватись і навчати інших, то допомагає в цьому програма “Soft Skills Training Farmak”. Будь-який працівник компанії, що володіє експертними знаннями і навичками в тій чи іншій області, може передати їх своїм колегам і отримувати за це матеріальну винагороду у вигляді балів. Бали можна обмінювати на різні корисні для себе речі. Наприклад, на подарункові сертифікати в магазин техніки або сертифікати на придбання книг чи оплату вражень. Також є можливість обмінювати бали на безкоштовні обіди на певну суму чи вихідний день за узгодженням керівника.

Також у «Фармак» діють власні школи розвитку менеджерів різних рівнів та програма кадрового резерву, які покликані розвивати управлінські навички учасників. Більше 80% керівників формується саме з кадрового резерву.

ТУРБОТА ПРО ДОЗВІЛЛЯ ТА БЛАГОПОЛУЧЧЯ СПІВРОБІТНИКІВ

Дозвілля у «Фармак»

В компанії дбають і про цікаве та насичене дозвілля співробітників. Одним із мотиваційних заходів в компанії є програма “Кафетерій мотивацій”, що дає змогу обрати компенсацію за одним із напрямків: особистий розвиток (можна відвідувати курси та тренінги або ж придбати книги для свого розвитку), відпочинок (у компанії є власні бази відпочинку на березі Чорного моря та в мальовничому лісі під Києвом, якими можна скористатись в будь-який час, або обрати сертифікат до туристичного агентства), спорт (можна відвідувати басейн або тренажерний зал на свій вибір) та комплексне медичне обстеження (турбота про ваше здоров’я!).

У «Фармак» транслюється філософія якісного та здорового способу життя, тому у компанії є власні спортивні команди: волейбольна, футбольна, бігова, велосипедна та інші. Якщо ж спорт - це не про вас, то ще ніхто не відмовився від можливості безкоштовно відвідувати театри та інші культурні заходи із запропонованих профспілкою.

Працюючи у «Фармак» ви зможете реалізувати свій потенціал та жити цікавим та насиченим корпоративним життям, адже в компанії постійно проводяться різноманітні заходи: корпоративні свята, воркшопи, заходи для дітей співробітників. Для покращення емоційного стану людей щосереди в компанії проходить “MINDFULNESS: дихальна гімнастика”.

Також важливим для «Фармак» є сталий розвиток. «Фармак» перша українська фармкомпанія, яка долучилась до міжнародної ініціативи – Глобального договору ООН. Всі процеси компанії пронизані цілями сталого розвитку та направлені на покращення життя на планеті. Серед основних напрямків, якими опікується «Фармак», можна виділити підтримку здорового способу життя, розвиток освіти і науки та турботу про екологію.

Співробітникам компанії подобається разом робити добрі справи та брати участь у благодійних заходах - ярмарках, пробігах, донорстві, передачі обладнання та створення дитячих куточків у лікарнях тощо.

Також вже 10 років поспіль здійснює благодійні проєкти фонд Родини Жебрівських (всеукраїнська благодійна організація, правонаступник Благодійного фонду «Фармак»). За час існування фонду, були реалізовані благодійні проекти у боротьбі із Covid-19, відновлення пам’яток культури, підтримки армії, допомоги соціально незахищеним верствам населення тощо.

Ми прагнемо будувати Європу у своїй країні, цінуємо людей та активно шукаємо професіоналів з різноманітним досвідом, які готові приєднатися до нас.

Якщо вас зацікавила робота у компанії «Фармак», то всі відкриті вакансії можна знайти на сайті компанії в розділі «Кар’єра». На сайті можна заповнити анкету на роботу або відправити резюме.


* за даними Proxima Research

** Журнали «Бізнес», «Фокус» назвали АТ «Фармак» одним із найкращих роботодавців серед українських компаній. А у 2020 журнал «ТОП-100. Рейтинги крупнейших» включив Директора по персоналу Вікторію Кондрашихіну в ТОП-30 кращих Директорів України. У 2020 році «Фармак» – єдина фармкомпанія, що увійшла до рейтингу «ТОП-25 інноваційних компаній України» від видання «Власть Денег». За даними рейтингів видання «Власть денег», «ТОП-100. Рейтинг крупнейших», «Business HReformation 2020».

Читайте також

  • Як стати дата-аналітиком і чим він займається22 грудень, 2023

    Пропонуємо вам познайомитися з перспективною сучасною професією, яка допомагає компаніям приймати рішення на основі даних, а не інтуїтивно.

  • Новорічні знижки на сайт Jobs.ua22 грудень, 2023

    Jobs.ua хоче привітати вас з наступаючим Новим 2024 роком і порадувати новорічними святковими знижками!

  • Як спорт сприяє кар'єрі21 грудень, 2023

    Спостереження доводять, що спортивні люди витривалі та цілеспрямовані, саме тому вони віддадуть перевагу при прийомі на роботу співробітникам, які мають в інтересах спорт. А психологи стверджують, що заняття спортом не лише сприяють фізичному здоров’ю, а й поліпшенню душевного та психологічного стану. Пропонуємо і вам ознайомитись із цими очевидними фактами в цій статті на Jobs.ua і віддати перевагу фізичним вправам.

  • Як правильно написати лист-пояснення19 грудень, 2023

    Скласти лист-пояснення про власну відсутність на робочому місці чи порушення певних робочих режимів не так уже і складно. Обов’язково скористайтесь зазначеними в цій статті порадами.


↑ Вгору