UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Публікації про роботу
  3. Свята
  4. День довкілля

День довкілля

День довкілля

День довкілля

     1424Автор: 

Екологія є основою самого існування людини на планеті, тому проблеми, що виникають у цій сфері, безперечно, серйозно турбують сучасних людей.

Третя субота квітня з 1998 року позначена спеціальним Законом України №855/98 як День довкілля.

Це свято всіх екологів та інших борців за збереження навколишнього середовища бере свій початок зі Стокгольмської конференції із захисту навколишнього середовища, що відбулася в 1972 році. На цьому заході були затверджені основні 109 пунктів, згідно з якими екологи всього світу повинні перешкоджати забрудненню екосфери нашої планети.

В сучасній Україні досить багато організацій, метою яких є не тільки боротьба з забрудненням, а й просвітницька робота серед населення, налагодження збору відходів, придатних для подальшої переробки.

Розуміння того факту, що тільки від тих, хто зараз живе на Землі, залежить те, в якому стані дістанеться планета нашим нащадкам, має не залишати нас ні на хвилину. Тому дотримання чистоти і вдумливе ставлення до нашого споживання товарів, економія води та електроенергії повинні бути присутніми в житті кожної людини не тільки в цей святковий день.

Ближайшие праздники


Часто шукають

↑ Вгору