UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Публікації про роботу
  3. Свята
  4. Міжнародний день секретаря

Міжнародний день секретаря

Міжнародний день секретаря

Міжнародний день секретаря

     2991Автор: 

26 квітня весь світ відзначає Міжнародний день секретаря.

Мабуть, ще багатьом людям при згадці цієї професії видається симпатична особа жіночої статі з фривольним декольте, зайнята доведенням своїх нігтів до ідеалу і приготуванням кави для шефа. Такий сумний стереотип не дивний, бо важко знайти іншу професію, про яку існує стільки сальних анекдотів, жартів та інших подібних історій.

Але ж насправді все зовсім інакше, і робота секретаря в серйозних організаціях передбачає неабияку відповідальність і напружений графік. Сучасні професійні секретарі, як жінки, так і чоловіки, як правило, знають кілька мов, мають навички психологів, надання першої допомоги та посилено вивчають діловодство. А в деяких окремих випадках можуть мати і дозвіл на носіння зброї, яким, до речі, непогано володіють, при крайній необхідності виконуючи функцію охоронців свого керівника.

Сьогодні необхідно проявити неабиякі вміння і продемонструвати солідні знання, щоб зайняти позицію секретаря в будь-якій великій і серйозній компанії. Адже секретар плануватиме робочий день шефа, контролюватиме його робочий графік, завжди перебуваючи поруч з керівництвом, щоб бути готовим реагувати на будь-які позаштатні ситуації.

Це свято в 1952 році почали відзначати в Сполучених Штатах, і сьогодні воно існує в рамках вже традиційного тижня професійних адміністративних працівників. Тому в цей день прийнято вітати всіх співробітників, що займаються забезпеченням нормальної роботи офісів, таких як адміністратори, офіс-менеджери, помічники керівників, асистенти.

Ближайшие праздники


Часто шукають

↑ Вгору