UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Публікації про роботу
  3. Шукачу
  4. Шукаємо вакансії
  5. Коронавірус в Україні: як шукати роботу в умовах карантину

Коронавірус в Україні: як шукати роботу в умовах карантину

18.03.2020 845Автор: Олександр Мавлідінов
Коронавірус в Україні: як шукати роботу в умовах карантину

Коронавірус в Україні: як шукати роботу в умовах карантину

18.03.2020     845Автор: 

Світ змінюється, й цього разу, на жаль, не під впливом високих технологій.

Короновірус COVID 19 продовжує поширюватися світом та несе не аби яку небезпеку людському здоров’ю. Проте, панікувати не слід. По-перше, від цього немає аж ніякої користі, а по-друге – життя продовжується й для багатьох шукачів, саме зараз є шанс знайти довгоочікувану роботу.

Як саме, це зробити в умовах карантину, що стає все більше суворішим у багатьох містах України? Звичайно, віддалено, використовуючи інтернет та спеціальні сайти для пошуку роботи та персоналу.

Розуміючи небезпеку зайвого пересування людей по вулицях та «тісного контакту» між ними, влада застосовує низку заходів, обмежуючи знаходження людини поза межами її житла. Таку політику підтримують й багато роботодавців, дозволяючи працювати робітникам віддалено або впроваджуючи позачергові «канікули».

Не зважаючи на це, роботодавці продовжують шукати спеціалістів у багатьох сферах діяльності й тому, найбільш сучасні шукачі можуть скористатися ситуацією, щоб також, віддалено знайти роботу для себе.

Відео спілкування за допомогою Скайпу чи інших сервісів, надісланні самопрезентації від тих, хто шукає роботу, як відгуки на запропоновані вакансії, та інші варіанти подачі інформації про себе, саме зараз здатні вирішити для багатьох питання з працевлаштуванням.

Здивуйте роботодавця відгуком на вакансію, запропонувавши йому пройти співбесіду за допомогою відео зв’язку чи іншим віддаленим способом. Сьогодні, чимало робіт мають змогу бути виконаними не з офісного приміщення, а саме з дому, й поки інші вагаються, можливо саме ви зможете скористатися ситуацією, що й так склалася.

Зареєструвавшись на сайті Jobs.ua як шукач, ви зможете знайти робочі пропозиції з різних сфер діяльності, багато з яких можуть запропонувати вам віддалену роботу вже сьогодні. Навіть, якщо ваш вид діяльності не передбачає таку працю, надіславши свій відгук та пропонуючи пройти віддалену співбесіду, ви можете опинитися серед тих, кого першими запросять на робочі місця після закінчення карантину.

Лише те, що ви не опускаєте руки у такій складній ситуації, вже зможе продемонструвати роботодавцям ваш хист до отримання роботи, характер та здатність залишатися професіоналом у будь-яких обставинах.

Можливо, саме сьогодні настає час, коли сучасні технології мають бути використані на повну, по-справжньому змінюючи знайомий нам світ. До того ж, не зупиняючись перед складними умовами карантину та продовжуючи шукати потрібну роботу, можна провести цей непростий час максимально ефективно. Принаймні, це набагато краще, ніж залишатися без діяльним та вдаватися до будь-яких негативних роздумів.

Тож, будемо діяти та будемо здоровими.

Читайте також

  • Як стати дата-аналітиком і чим він займається22 грудень, 2023

    Пропонуємо вам познайомитися з перспективною сучасною професією, яка допомагає компаніям приймати рішення на основі даних, а не інтуїтивно.

  • Новорічні знижки на сайт Jobs.ua22 грудень, 2023

    Jobs.ua хоче привітати вас з наступаючим Новим 2024 роком і порадувати новорічними святковими знижками!

  • Як спорт сприяє кар'єрі21 грудень, 2023

    Спостереження доводять, що спортивні люди витривалі та цілеспрямовані, саме тому вони віддадуть перевагу при прийомі на роботу співробітникам, які мають в інтересах спорт. А психологи стверджують, що заняття спортом не лише сприяють фізичному здоров’ю, а й поліпшенню душевного та психологічного стану. Пропонуємо і вам ознайомитись із цими очевидними фактами в цій статті на Jobs.ua і віддати перевагу фізичним вправам.

  • Як правильно написати лист-пояснення19 грудень, 2023

    Скласти лист-пояснення про власну відсутність на робочому місці чи порушення певних робочих режимів не так уже і складно. Обов’язково скористайтесь зазначеними в цій статті порадами.


↑ Вгору