UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Публікації про роботу
  3. Роботодавцю
  4. Методи управління персоналом
  5. Щасливий спеціаліст в комапнії. Який він?

Щасливий спеціаліст в комапнії. Який він?

29.07.2019 233Автор: Лоліта Платошкіна
Щасливий спеціаліст в комапнії. Який він?

Щасливий спеціаліст в комапнії. Який він?

29.07.2019     233Автор: 

Будь-який керівник чи директор компанії бажає бачити кожного спеціаліста свого підпримства щасливим та натхненним на професійну діяльність. Ті керівники, хто має довгий досвід роботи, знає формулу щасливого спеціаліста та намагається користуватися нею кожного дня, щоб налагодити дружню робочу атмосферу компанії та зробити перебування кожного спеціаліста на робочому місці приємним. jobs.ua зі слів досвідчених роботодавців намагались дізнатися, хто такий та який це «щасливий спеціаліст в компанії».

Ознаки щасливого спеціаліста в компанії

Щасливий спеціаліст в компанії, в першу чергу, той, хто знає, що він на своєму місці. Такий спеціаліст знає бездоганно свої обов’язки та намагається вчасно впоратись із завданням. Саме відчуття вчасного і вірного виконання завдання приносить спеціалісту задоволення, в тому числі й керівникові. А коли спеціаліст виконує завдання бездоганно, то його є за що похвалити. Хто ж не любить лестощі в його адресу, а якщо вони виправдані приємно подвійно. Спеціаліст відчуває щастя, коли його цінують і хвалять, особливо при інших співробітниках.

Спеціаліст в компанії відчуває себе щасливо, коли у нього є коло однодумців, з якими він може вирішувати сумісні завдання. Атмосфера всередині колективу також повинна бути приємною та плідною для праці. Коли є люди в колективі, які підтримують спеціаліста і їм цікаво вирішувати певні складнощі в роботі, будь-яки спеціаліст відчуває задоволення і щастя від сумісного вирішення робочих проблем.

Без сумніву, щасливи спеціаліст - це той, хто добре заробляє. Тому, якщо роботодавець скнара і не витарачає зайвої копійки на кваліфікованих спеціалістів, тоді пропадає інтерес і у робітників. Вони намагються філонити та різними способами уникати роботу та завдання, які вимагають додаткових зусиль.

Щасливий спеціаліст відчуває себе душею компанії не тільки в роботі, а й поза нею: на тімбілдінгах, мітингах, святах. Для цього достатньо бути активним та зацікавленим. Знову ж таки, роботодавець повинен потурбуватися та надати можливість подібних зустрічей та івентів.

Отже, щастя спеціаліста в компанії напряму залежить від роботодавця та дотримання ним всіх умов.

Читайте також

  • Як стати дата-аналітиком і чим він займається22 грудень, 2023

    Пропонуємо вам познайомитися з перспективною сучасною професією, яка допомагає компаніям приймати рішення на основі даних, а не інтуїтивно.

  • Новорічні знижки на сайт Jobs.ua22 грудень, 2023

    Jobs.ua хоче привітати вас з наступаючим Новим 2024 роком і порадувати новорічними святковими знижками!

  • Як спорт сприяє кар'єрі21 грудень, 2023

    Спостереження доводять, що спортивні люди витривалі та цілеспрямовані, саме тому вони віддадуть перевагу при прийомі на роботу співробітникам, які мають в інтересах спорт. А психологи стверджують, що заняття спортом не лише сприяють фізичному здоров’ю, а й поліпшенню душевного та психологічного стану. Пропонуємо і вам ознайомитись із цими очевидними фактами в цій статті на Jobs.ua і віддати перевагу фізичним вправам.

  • Як правильно написати лист-пояснення19 грудень, 2023

    Скласти лист-пояснення про власну відсутність на робочому місці чи порушення певних робочих режимів не так уже і складно. Обов’язково скористайтесь зазначеними в цій статті порадами.


Часто шукають

↑ Вгору