UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Публікації
  3. Методи управління персоналом

Публікації "Методи управління персоналом"

Сторінка 1 з 36

«Публікації» — в цьому розділі, ви зможете знайти, завжди свіжу й актуальну інформацію про ринок праці в Україні. Дізнатися останні новини, що стосуються працевлаштування. Знайти корисні публікації про роботу, поради від фахівців сфери працевлаштування та прочитати свіжі новини від наших партнерів.

  • Мікроменеджер, самозакоханий або відсутній: як знайти підхід до різних типів керівників

    13 грудня 2023 878

    Чи траплялося вам зустрічати на своєму професійному шляху керівників зі стилем управління - мікроменеджер? Можливо так, а можливо ви і є керівник, чий надмірний контроль знецінює будь-які прояви самостійності, творчості та самореалізації.

  • Бадді, коуч і ментор хто це такі, та як вони сприяють адаптації та розвитку фахівця

    12 березня 2023 468

    Функція консультантів недооцінена багатьма керівниками. Допомога фахівців з надання консультації з розвитку кар’єри чи адаптації спеціалістів в компанії може допомогти безпроблемно пройти період адаптації, випробувальний термін, розкрити внутрішні потенціали.

  • Як зберегти бізнес і команду під час війни

    3 березня 2023 188

    В кризових ситуаціях важливою навичкою є вміння швидко приймати виважені та оптимальні рішення, щоб по-максимуму зберегти бізнес і команду під час війни. Цим непростим питанням заклопотані голови топ-менеджменту багатьох українських компаній. Як це зробити, які поради тут є доцільними – читайте далі в статті.

  • Як ефективно ставити завдання команді?

    27 грудня 2022 398

    Робочий процес можна завжди підкорегувати, якщо допущені промахи в роботі не є аж такими серйозними. Але якщо саме завдання сформульовано неправильно, то про ефективність його виконання складно говорити. То як ефективно ставити завдання команді? Давайте пошукаємо відповідь на це питання.

  • Гострі реакції на стрес і як їм протидіяти

    14 грудня 2022 299

    Уявімо ситуацію: ваш колега з якоїсь причини демонструє гостру реакцію на стрес. Перебуваючи в екстремальному стані, він може скоїти чимало дурниць. Поруч є тільки ви, і тільки ви можете врятувати ситуацію, якщо знатимете, які бувають гострі реакції на стрес і як їм протидіяти.

  • Ви керівник? Не припускайтеся цих помилок стосовно підлеглих

    31 жовтня 2022 356

    Вважаєте себе талановитим і далекоглядним керівником? Тоді перевірте себе, чи не припускаєтеся ви помилок в управлінні, наведених нижче.

  • Як працювати з різними типами лідерів

    18 жовтня 2022 363

    Від характеру вашого спілкування з керівником залежить: ваш настрій та мотивація на роботу, успіх кожного вашого завдання та проєкт, відчуття професійної чи особистої задоволеності і ще багато чого. Тож, які типи лідерів бувають?

  • Не робіть так, якщо хочете бачити свою команду ефективною і згуртованою

    7 жовтня 2022 272

    Продовжуємо перелік шкідливих порад, як потрібно діяти керівнику чи тімліду, якщо він хоче бачити свою команду неефективною і незгуртованою. Перша частина – за посиланням.

  • Хочете бачити свою команду згуртованою та ефективною? Не робіть так!

    5 жовтня 2022 298

    Уникайте порад, описаних нижче, якщо не хочете бачити свою команду малоефективною та розрізненою.

  • Як помирити колег на роботі?

    6 серпня 2022 303

    Конфліктні ситуації потрібно вирішувати тут і зараз й керівники розуміють це краще за інших.


Ctrl →
1 з 36

Шукаєте роботу?

Шукаєте персонал?

Часто шукають

↑ Вгору