UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Публікації про роботу
  3. Все про роботу
  4. Це важливо знати кожному
  5. Тайм-менеджер Pomodoro від компанії Microsoft – чим він такий корисний?

Тайм-менеджер Pomodoro від компанії Microsoft – чим він такий корисний?

6.08.2021 269
Тайм-менеджер Pomodoro від компанії Microsoft – чим він такий корисний?

Тайм-менеджер Pomodoro від компанії Microsoft – чим він такий корисний?

6.08.2021     269

Час – це найцінніший ресурс в світі, бо його втрату нічим не компенсувати. В компанії Microsoft з усією відповідальністю поставилися до цього, тому у новій версії своєї операційної системи, реліз якої відбувся ще в червні, розробники привнесли цікаву функцію: тайм-менеджер в стилі Pomodoro. Чому це настільки важливо, як працювати з ним і які його можливості – дізнайтеся разом із Jobs.ua.

Чому це настільки важливо?

Це важливо хоча б тому, що розробники нової операційки потурбувалися про те, щоб внести цю функцію одразу в систему. Щоб людям, які все відкладають подібні рішення «на завтра», не довелося шукати відповідь у туманному «завтра», а могли одразу після придбання і встановлення нової версії знаменитої ОС просто взяти і насолоджуватися цим подарунком.

І дійсно так виходить, якщо задуматися: чимало людей відкладають банальне встановлення тайм-менеджера на туманне «завтра», чи «з понеділка», чи «з нового місяця». А розробники Windows 11 мовби кажуть таким людям, і заразом – усім нам: «Щось шукати і додатково встановлювати не потрібно; беріть і користуйтеся, ми все продумали і зробили замість вас; вам залишається тільки взяти і скористатися готовим продуктом».

Чому це настільки важливо-2

І це дійсно чудова (і важлива) функція, адже у багатьох людей спостерігаються проблеми із самоорганізацією і правильним (раціональним) розподілом власного часу. Хочеться подивитися реаліті-шоу чи якесь інше телевізійне шоу? Будь ласка, це ваші справи, але тоді не нарікайте на те, що не вистачило часу на вивчення англійської мови чи опанування якогось іншого і вкрай важливого саме для вас заняття. Багато хто хоче стати програмістами, і це досить реально, ви знали це? Але потрібно докласти зусиль, потрібно щодня рухатися в цьому, ось у чому суть.

І тайм-менеджер нової ОС від Майкрософт дозволить вам оптимізувати ваш час. За бажанням, звісно, але подібна функція, безперечно, прийдеться до смаку людям, які цінують власний час і вміють працювати швидко, натхненно і, як-то кажуть, «з вогнем».

Які можливості у нової функції?

Встановивши Windows 11, ви отримаєте чудову функцію контролю часу, бо функція «Focus Sessions» спеціально розрахована для таких цілей. Ви можете, приміром, виставити таймер на пів години і нарешті завершити тижневий звіт, підібравши відповідну музику в Spotify, бо дана функція підтримує таку можливість. І так – з будь-яким іншим важливим заняттям: вімкнули на телефоні режим «Не турбувати», ввімкнули пів годинний таймер – і працюєте. Подібна практика чудово дисциплінує, між іншим.

Можна відстежувати свій прогрес за день, і це теж важливий момент. Спостерігаючи результати свого прогресу на екрані, у вас може прокинутися спортивний інтерес, бо – якщо трохи постаратися! – можна суттєво покращити будь-який результат. Просто почніть працювати за подібною схемою бодай кілька тижнів, і може трапитися так, що ви звикнете до такого підходу у вирішенні робочих завдань.

Власне, для цього подібна функція і створена.

Тобто для контролю за власним робочим часом.

Читайте також

  • Як стати дата-аналітиком і чим він займається22 грудень, 2023

    Пропонуємо вам познайомитися з перспективною сучасною професією, яка допомагає компаніям приймати рішення на основі даних, а не інтуїтивно.

  • Новорічні знижки на сайт Jobs.ua22 грудень, 2023

    Jobs.ua хоче привітати вас з наступаючим Новим 2024 роком і порадувати новорічними святковими знижками!

  • Як спорт сприяє кар'єрі21 грудень, 2023

    Спостереження доводять, що спортивні люди витривалі та цілеспрямовані, саме тому вони віддадуть перевагу при прийомі на роботу співробітникам, які мають в інтересах спорт. А психологи стверджують, що заняття спортом не лише сприяють фізичному здоров’ю, а й поліпшенню душевного та психологічного стану. Пропонуємо і вам ознайомитись із цими очевидними фактами в цій статті на Jobs.ua і віддати перевагу фізичним вправам.

  • Як правильно написати лист-пояснення19 грудень, 2023

    Скласти лист-пояснення про власну відсутність на робочому місці чи порушення певних робочих режимів не так уже і складно. Обов’язково скористайтесь зазначеними в цій статті порадами.


↑ Вгору