UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Публікації про роботу
  3. Все про роботу
  4. Все про професії
  5. Вакансії для дистанційної роботи

Вакансії для дистанційної роботи

25.03.2020 471
Вакансії для дистанційної роботи

Вакансії для дистанційної роботи

25.03.2020     471

Можливість працювати віддалено, без прив'язки до офісу, так званий «хоум-офіс» – це вже не якась мрія обраних, а необхідність у зв’язку з теперішньою епідемічною ситуацією. І все більше претендентів замислюються: як заробити в інтернеті і як влаштуватися на інтернет-роботу? Jobs.ua детально вивчив найпопулярніші інтернет-професії і склав список вакансій віддаленої роботи.

Веб-майстер – це одна з найпопулярніших професій в інтернеті. Веб-майстер – фахівець, який займається розробкою та адмініструванням веб-сайту. Іншими словами він створює сайт з нуля. І може працювати повністю віддалено.

Копірайтер. Який же сайт без корисних і грамотних статей? А хто цим займається? Написання текстів для сайтів – це «хліб» копірайтера – фахівця зі створення текстового контенту в інтернеті.

Контент-менеджер займається наповненням сайту тематичним контентом (статтями, новинами, картинками і описом товарних позицій), а також стежить за працездатністю самого сайту. Контент-менеджер є основним модератором коментарів, стежить за оновленнями ПЗ, CMS.

SMM-фахівець. SMM розшифровується як «Social Media Marketing» – маркетинг в соціальних мережах. SMM-фахівець на дому або віддалено займається залученням трафіку з соціальних мереж, просуванням бренду або продукту в соціальних платформах, перш за все в Фейсбуці, Твіттері, Instagram.

Програміст (Developer, розробник) – один з найголовніших IT-фахівців в інтернеті. Залежно від досвіду, навичок і мови програмування, а також від конкретного проекту і роботодавця рівень зарплат програмістів може різнитися.

SEO-оптимізатор. Для будь-якого сайту в інтернеті однією з найважливіших складових успіху є SEO (від англ. Search engine optimization – оптимізація в пошукових системах). SEO-оптимізатор займається комплексним просуванням сайту в пошукових системах, перш за все в Google, для того, щоб підняти його в ТОП-10, ТОП-5 і навіть в ТОП-3 видимості пошукових систем.

Web-програміст. Розробник, який проектує і впроваджує безпосередньо інтернет-додатки і сайти, називається веб-програміст. З розвитком всесвітньої павутини ця віддалена професія отримала широку популярність і сьогодні багато юнаків і дівчат мріють стати не льотчиками чи космонавтами, а Web-програмістами.

Адміністратор інтернет-магазину (менеджер інтернет-магазину) – одна з найбільш привабливих вакансій для роботи в режимі home office. Це найпопулярніша віддалена робота у дівчат 25-35 років хоча б тому, що кількість таких магазинів неухильно зростає, а ось торговельні точки в реалі, навпаки, закриваються.

Модератор. Активне поширення соціальної компоненти на сайтах і форумах призвело до появи сотень і навіть тисяч коментарів. Модератор форуму або групи в соціальній мережі (наприклад групи Facebook) займається контролем та перевіркою (модеруванням) записів від користувачів.

Маркетолог. Людина, яка відповідає за зростання продажів інтернет компанії, називається інтернет-маркетолог. Це досить цікава, велика, многозадачная і захоплююча професія на дому.

Репетитор. З розвитком інтернету більше не потрібно відвідувати учнів на дому – можна проводити уроки дистанційно по скайпу. Є спеціальні веб-служби, що займаються організацією роботи репетиторів і педагогів через інтернет.

І це ще не всі професії й робота, яку можна виконувати сидячи вдома.

Читайте також

  • Як стати дата-аналітиком і чим він займається22 грудень, 2023

    Пропонуємо вам познайомитися з перспективною сучасною професією, яка допомагає компаніям приймати рішення на основі даних, а не інтуїтивно.

  • Новорічні знижки на сайт Jobs.ua22 грудень, 2023

    Jobs.ua хоче привітати вас з наступаючим Новим 2024 роком і порадувати новорічними святковими знижками!

  • Як спорт сприяє кар'єрі21 грудень, 2023

    Спостереження доводять, що спортивні люди витривалі та цілеспрямовані, саме тому вони віддадуть перевагу при прийомі на роботу співробітникам, які мають в інтересах спорт. А психологи стверджують, що заняття спортом не лише сприяють фізичному здоров’ю, а й поліпшенню душевного та психологічного стану. Пропонуємо і вам ознайомитись із цими очевидними фактами в цій статті на Jobs.ua і віддати перевагу фізичним вправам.

  • Як правильно написати лист-пояснення19 грудень, 2023

    Скласти лист-пояснення про власну відсутність на робочому місці чи порушення певних робочих режимів не так уже і складно. Обов’язково скористайтесь зазначеними в цій статті порадами.


Часто шукають

↑ Вгору