UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Публікації
  3. Все про професії

Публікації "Все про професії"

Сторінка 1 з 36

«Публікації» — в цьому розділі, ви зможете знайти, завжди свіжу й актуальну інформацію про ринок праці в Україні. Дізнатися останні новини, що стосуються працевлаштування. Знайти корисні публікації про роботу, поради від фахівців сфери працевлаштування та прочитати свіжі новини від наших партнерів.

  • Як стати дата-аналітиком і чим він займається

    22 грудня 2023 1311

    Пропонуємо вам познайомитися з перспективною сучасною професією, яка допомагає компаніям приймати рішення на основі даних, а не інтуїтивно.

  • Хто такий Full-stack developer, скільки він заробляє і як ним стати

    22 жовтня 2023 361

    Однією з найпривабливіших позицій в сфері ІТ була і залишається професія фул-стек розробника. Але як стати настільки універсальним фахівцем? Розповідаємо, хто такі full-stack developer’и, скільки вони заробляють і як ними стати.

  • Хто такий куратор сучасного мистецтва? Гайд професією

    23 липня 2023 683

    Спеціальність куратора сучасного мистецтва міцно закріпилась у системі мистецтва в цілому. Дізнаємось про неї трішки більше.

  • Основні навички професійного сорсера

    25 червня 2023 626

    Роль цього фахівця часто недооцінюють, хоч і дарма. Досвідчені сорсери мають глибоке знання ринку праці, актуальну інформацію про доступність талантів, тренди заробітної плати та компенсаційні пакети.

  • Професії, які вже незабаром може замінити штучний інтелект

    29 березня 2023 567

    Штучний інтелект вже зараз готовий замінити два десятки професій, якими поки що займаються лише люди. Портал з працевлаштування та пошуку роботи Jobs.ua пропонує вам з’ясувати, чи є в цьому списку ваша професія.

  • Хто такий Back-end розробник та чим він займається

    8 листопада 2022 1236

    Нещодавно ми розповідали про особливості професії Front-end розробника – спеціаліста, який займається створенням клієнтської частини сайту. Але не менш важливою є професія Back-end розробника, про яку й поговоримо в цій публікації.

  • Міфи про роботу тестувальника в ІТ

    29 жовтня 2022 579

    Навколо професії тестувальника, як і багатьох інших професій зі сфери ІТ, побутує безліч міфів. В цій публікації спробуємо розібратися з популярними міфами про роботу тестувальника в ІТ.

  • Десять професій в IT для людини з будь-яким дипломом

    18 жовтня 2022 525

    Виділимо десять професій зі сфери ІТ, які може отримати людина з будь-яким дипломом. І коротко їх охарактеризуємо, щоб ви змогли їх «приміряти» на себе, або ж порадити опановувати одну з цих професій своїм дітям, родичам чи друзям.

  • Міфи про жінок в ІТ

    11 жовтня 2022 287

    Сфера розробки довгий час вважалася більше прерогативою чоловіків, ніж жінок. Частково і через страхи самих жінок, що й породило безліч міфів про жінок в ІТ.

    У цій публікації спробуємо їх розвіяти.

  • Тату-майстри можуть втратити роботу? Тату-пластир – винахід американських вчених

    16 вересня 2022 316

    Якщо ви хороший майстер тату, без роботи ви не залишитесь. Принаймні, не у великому місті. Але науковці з Технологічного інституту Джорджії в Атланті створили замінник традиційній роботі майстра тату. Довідаємося разом із Jobs.ua, чи не загрожує це втратою роботи вашому другу-татуювальнику. Чи подрузі.


Ctrl →
1 з 36

Шукаєте роботу?

Шукаєте персонал?

Часто шукають

↑ Вгору