UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Публікації про роботу
  3. Шукачу
  4. Шукаємо вакансії
  5. Все, що потрібно знати про пошук роботи професіоналам сфери медицини

Все, що потрібно знати про пошук роботи професіоналам сфери медицини

19.07.2019 365Автор: Олександр Мавлідінов
Все, що потрібно знати про пошук роботи професіоналам сфери медицини

Все, що потрібно знати про пошук роботи професіоналам сфери медицини

19.07.2019     365Автор: 

Являючись затребуваною у суспільстві, така галузь, як медицина, все ж таки, здатна заподіяти своїм шукачам роботи за освітою, чимало клопотів. З одного боку, робота для медиків є завжди, але не всі вакансії влаштовують спеціалістів цієї сфери. Для заміщення інших вакансій, у реальному світі, на жаль, може бракувати, наприклад, банальних зав’язків серед місцевої «медичної богеми» або досвіду чи реальної практики.

Але, найчастіше, навіть такі освічені шукачі, як випускники медичних навчальних закладів чи медперсонал із досвідом, просто не знають де та як знайти роботу в медицині.

Поверховий пошук та стикання із повсякденною реальністю, можуть досить швидко вбити будь-яку надію на ефективне працевлаштування за фахом. Тому, не дивно, що українським медикам усіх напрямків професійної діяльності, залишаються лише спроби знайти роботу за кордоном.

Як правило, робота яку може знайти такий спеціаліст у іншій державі, навряд чи напряму пов’язана із отриманим ним фахом. Така закордонна робота в медицині вимагає підтвердження вітчизняних дипломів у закладах обраної країни, що передбачає повноцінне повторне навчання, на мові приймаючої країни.

Вибираючи для себе зайняття, супутнє до медичного напрямку, більшість освічених ескулапів країни погоджуються на вакансії сиділок, доглядачів та іншу поза профільну працю, втішаючись, хіба що більш високою, ніж та що в них була вдома, зарплатнею.

Для того, щоб зупинити такий відтік медичних кадрів з країни та показати реальні можливості працевлаштування для медиків, спробуємо ретельно розкласти процес, завдяки якому робота в сфері медицини може стати реальною для вітчизняних лікарів та медперсоналу на ринку праці власної країни.

Як шукати роботу, якщо ви за фахом – медичний робітник

По-перше, у випадку, коли робота в галузі медицини ніяк не знайдеться, треба зрозуміти те, що ви можливо щось робили не належним чином.

З першого погляду здається, що пошукові запити до інтернету або презентують цікаві вакансії, або ні. Це, досить поверхове уявлення, бо навіть, побачивши цікаву пропозицію роботи, не існує гарантії, що така вакансія актуальна та чекає на свого шукача.

Мало хто звертав увагу на те, наскільки сьогодні важливе для таких пошуків резюме спеціаліста. Чимало вакансій, що має робота в медицині і фармацевтиці просто не викладаються до вільного доступу у інтернет чи в бази майданчиків та ресурсів з пошуку роботи. Причин для цього вистачає й вони можуть бути, геть різні. Важливо те, що на такі вакансії йде постійний пошук персоналу, який самостійно здійснюють рекрутери та представники зацікавлених медичних закладів.

Це означає, що наявність резюме спеціаліста, яке буде розміщено на всіх популярних ресурсах, що створені для таких професійних презентацій, насправді суттєво збільшує шанси бути поміченим тим, хто шукає фаховий персонал, найближчим часом. Такий документ дійсно працює й здатен допомогти швидко знайти роботу в медицині. Його просто треба створити та помістити у базах всіх вітчизняних ресурсів з пошуків персоналу та працевлаштування.

Звичайно, тільки очікувати – можливо, гаяти час. Тому й самому шукати цікаві вакансії необхідно. Тут, також допоможуть ті самі майданчики з працевлаштування. Найбільш відомі та реально працюючи, можна легко знайти самостійно, а про де-які можуть повідомити шукачі, що спілкуються на численних тематичних форумах.

У своїй більшості, розміщення такого резюме та підписка на нові вакансії згідно заданого тематичного пошуку, для шукача на таких ресурсах – безкоштовні. Таким чином, розмістивши резюме у популярних базах та отримуючи тільки необхідну інформацію з розсилок оновлень вакансій, спеціаліст з медицини отримує вдвічі більше шансів, скоро зустріти ту роботу для медиків, яка йому потрібна.

шукачі- мед персонал

Спробувати – досягти!

Незважаючи на числений скептицизм, радимо не зволікати та здійснити такий експеримент. Будь-якого разу, цей крок не коштує нічого, але ви будете здивовані наявністю конкретних результатів, вже за короткий термін таких нових пошуків.

Нюанси, щодо складання правильного та ефективного резюме або поради та секрети його найбільш вдалого розміщення, ви легко знайдете на тих самих ресурсах, присвячених працевлаштуванню.

Якщо, шукати ці «чарівні майданчики» у вас немає часу чи натхнення, зверніть увагу на той, на сторінках котрого ви зараз вже знаходитесь. Jobs.ua – ресурс, що створений саме для допомоги у пошуках роботи та підбору персоналу. За більш ніж 23 роки плідної роботи, сайт зарекомендував себе не тільки серед шукачів та роботодавців але й був неодноразово нагороджений державними та міжнародними орденами та відзнаками.

Не страшно, якщо ви згадки не маєте з чого починати. Безліч порад та прикладів, які ви знайдете на сторінках сайту, допоможуть вам почати швидкий та ефективний пошук роботи в медицині. А, коли ви врахуєте усі поради спеціалістів с «людських ресурсів» та рекрутингу, які вони залишили у тематичних розділах сайту, ваш пошук роботи може, навіть, здивувати, неочікуваними та приємними пропозиціями працевлаштування.

Навіть, якщо самостійно ви не розібралися, вам допоможуть наші фахівці, що працюють у службі підтримки сайту. Скориставшись їх порадами, ви вже точно будете розуміти з чого вам починати, щоб знайти роботу в медицині.

Спробуйте це зараз й переконайтеся в тому, що робота в медицині і фармацевтиці – це більш ніж реально, якщо ви довірили це нашому популярному в Україні ресурсу.

Читайте також

  • Як стати дата-аналітиком і чим він займається22 грудень, 2023

    Пропонуємо вам познайомитися з перспективною сучасною професією, яка допомагає компаніям приймати рішення на основі даних, а не інтуїтивно.

  • Новорічні знижки на сайт Jobs.ua22 грудень, 2023

    Jobs.ua хоче привітати вас з наступаючим Новим 2024 роком і порадувати новорічними святковими знижками!

  • Як спорт сприяє кар'єрі21 грудень, 2023

    Спостереження доводять, що спортивні люди витривалі та цілеспрямовані, саме тому вони віддадуть перевагу при прийомі на роботу співробітникам, які мають в інтересах спорт. А психологи стверджують, що заняття спортом не лише сприяють фізичному здоров’ю, а й поліпшенню душевного та психологічного стану. Пропонуємо і вам ознайомитись із цими очевидними фактами в цій статті на Jobs.ua і віддати перевагу фізичним вправам.

  • Як правильно написати лист-пояснення19 грудень, 2023

    Скласти лист-пояснення про власну відсутність на робочому місці чи порушення певних робочих режимів не так уже і складно. Обов’язково скористайтесь зазначеними в цій статті порадами.


↑ Вгору