UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Публікації про роботу
  3. Свята
  4. День банківських працівників України

День банківських працівників України

День банківських працівників України

День банківських працівників України

     2446Автор: 

День банківських працівників України – професійно свято всіх, хто зв’язав життя та свою роботу з фінансами та банківським сектором. Свято відзначається в Україні щорічно 20 травня.

Цим святом, офіційно визнаним окремим Указом Президента України від 6 березня 2004 року, за № 316/04, Україна, як держава наголошує важливу роль банківської системи в існуванні країни та значний внесок як самої системи так і безпосередньо банківських працівників, у розвиток економіки України і забезпечення її фінансової стабільності.

За роки незалежності в Україні побудована досить сучасна кредитно-фінансова система, запроваджена національна грошова одиниця – гривня, яка визнана світом та має забезпечену стабільність. Національний банк України (НБУ) створив та запустив електронну систему проведення розрахунків між банківськими установами та суб'єктами господарювання, налагодив роботу казначейства, започаткував інші установи, організації та підприємства, робота яких необхідна для забезпечення повноцінного функціонування глобальної фінансової системи країни.

День банківських працівників має в Україні не лише офіційне значення та «обов’язкову» дату у календарі.

Щороку, 20 травня країна шанує всіх, для кого цей день - справжнє професійне свято. Країна вдячна кожному банківському службовцю чи працівнику, починаючи від директорів фінансових установ та банків і закінчуючи представниками технічного персоналу. Кожен з них має необхідну довіру, а відповідальність, що обумовлена роботою з грошима, заслуговує на справжнє шанування.

У цей день працівники українських фінансових установ приймають вітання від політиків та української влади, акціонерів – власників, клієнтів та колег. Вже традиційним стало й нагородження у цей день тих працівників сфери, які особливо відзначилися своєю роботою в цьому секторі економіки країни.

Ближайшие праздники


Часто шукають

↑ Вгору