UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Публікації про роботу
  3. Свята
  4. День фармацевтичного працівника

День фармацевтичного працівника

День фармацевтичного працівника

День фармацевтичного працівника

     1299Автор: 

З 1999 року, згідно з Указом президента, кожну третю вересневу суботу своє професійне свято відзначають працівники фармакологічної промисловості, провізори і фармацевти.

Оскільки сучасна екологія і темп життя людства, якщо говорити прямо, не сприяють поліпшенню загальних показників здоров'я людей, нам всім так чи інакше періодично доводиться вдаватися до різних лікарських препаратів.

У цей день ми вшановуємо тих, хто безпосередньо пов'язаний з їх виробництвом і грамотною реалізацією населенню. Адже тільки провізор може швидко і точно визначити, що порадити людині,яка звернулася в аптеку, і навіть без проблем розібрати «фірмовий» лікарський почерк, визначити прописані хворому ліки.

В фармакологічній промисловості України сьогодні працюють понад 350 000 осіб, вони виготовляють якісні лікарські препарати, багато з яких визнані й популярні далеко за межами країни. Недарма в цій галузі партнерами нашої країни є 25 держав, а вітчизняний асортимент ліків постійно вдосконалюється і поповнюється новими необхідними препаратами.

Ближайшие праздники


Часто шукають

↑ Вгору