UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Публікації про роботу
  3. Свята
  4. Всесвітній день діджея

Всесвітній день діджея

Всесвітній день діджея

Всесвітній день діджея

     3526Автор: 

З 2002 року в світі відзначається нове професійне свято —- Всесвітній день діджея.

Мабуть, це навіть не свято в тому розумінні, в якому ми звикли сприймати святкові дні, а певна подія, що проводиться в більшості країн світу і має досить благородні посили. Саме 2002 року Міжнародна клубна індустрія запропонувала перед 9 березня проводити тиждень благодійних акцій, пов'язаних із заходами і диджейскою роботою, всі доходи від яких по закінченню цього тижня відправлялися у всілякі дитячі установи та фонди, які потребують спонсорської допомоги. Закінчення цього благодійного тижня, 9 березня, ознаменовується святкуванням Всесвітнього дня діджея.

Першими почали втілювати ідею в життя організація Nordoff Robbins Music Therapy, яка активно використовувала музику в різних формах лікування дітей і дорослих, і спеціалізований фонд World DJ Fund, що згодом об'єднав такою ініціативою багато популярних організацій і бізнес-компаній, пов'язаних з музичним напрямком.

Сьогодні у благодійному тижны, що передує Дню діджея, беруть участь такі великі організації і радіокомпанії, як HELLO, RADIO 1, GALAXY, MTVFACE, MIXMAG і багато інших. Також завсідниками благодійних заходів стали й популярні особистості й колективи світу музики і танців. Paul Van Dyk, Pete Tong, Sasha, Danny Tenaglia, Dave Seaman, Paul Oakenfold, Carl Cox, Seb Fontaine, Sister Bliss і багато інших знаменитостей ось уже кілька років вважають своїм обов'язком зробити в ці дні максимум для надання посильної допомоги нужденним.

Напевно, в сучасному суспільстві вже ні у кого не виникне сумнівів у тому, що бути діджеєм — це не просто хобі, а справжня робота. Причому робота непроста, яка вимагає безлічі умінь, таланту і передбачає неабияку відповідальність за позитивний настрій часом десятків тисяч людей, які збираються, щоб провести час в танці і слуханні своїх улюблених музичних ритмів.

Спасибі всім діджеям, які попри обставини свого особистого життя дарують нам свято і можливість хоч трохи відволіктися від суєти світу і від душі відірватися на улюбленому данцполі!

Ближайшие праздники


Часто шукають

↑ Вгору