UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Публікації про роботу
  3. Все про роботу
  4. Життя в колективі
  5. Чим українців дратують колеги

Чим українців дратують колеги

16.12.2018 962Автор: Лоліта Платошкіна
Чим українців дратують колеги

Чим українців дратують колеги

16.12.2018     962Автор: 

Яким би дружнім не був колектив, в якому ви працюєте, все одно є люди, які подобаються вам менше за всіх інших в колективі. Найчастіше це люди, які чимось вас дратують своєю поведінкою чи манерою спілкування. Нам стало цікаво, що входить у список найбільших дратівливих факторів для українців. Мова йде, звісно, про тих, хто працює в офісі, а не на фрілансі, тобто взаємодіює з усім колективом майже щодня.

Працівники, з якими приходиться ділити офіс щоденно, подобаються чверті кількості людей. Більше половини людей в компанії відносяться досить позитивно до колег, їм подобається колектив, в якому вони працюють. Щодо відносин з більшістю колег в колективі, то 42% мають ділові відносини, 15% - дружні, 41% - приятельські, 2% перебувають у конфліктних відносинах.

Статистика опитування українців показала, що 5% співробітників постійно дратуються через колег. 72% співробітників час від часу дратуються, в залежності від ситуації, настрою та інших факторів.

Які риси дратують українців в колегах

Загалом, існує багато дій колег, які драють більше за всього. Ми змогли виділити основні, найбільш популярні.

Інтриги, доноси, лицемірство – найбільш основні риси, які так дратують українців, які працюють в офісах. Якщо в вашій компанії також це присутнє, то основним виходом при цьому буде не реагувати на це ніяк, і не сприймати. Ще краще, максимально відгородити себе від цього і не включатися в це.

Плітки, розпускання чуток на другому місті, що дратує на робочому місті спеціалістів. Це й справді дуже неприємно. Та е неприємніше стає, коли ці чутки зачіпають вас. Дуже важко стає ніяк не реагувати на це чи тримати себе в руках. Тому потрібно максимально зусиль, щоб тримати себе у спокої.

На третьому місці, що так дратує українців – це лінь та небажання працювати на повну міць. Це дуже часто відбувається з тими, хто не полюбляє працювати не покладаючи рук, хто лінується, чи постійно відкладає роботу на потім, не хвилюючись, що її виконання впливає на роботу співпрацівника. А ось співпрацівник дуже часто від цього потерпає.

Ще в топ найбільш дратівливих речей в офісі відносяться постійна балаканина не по ділу, порожні розмови, гучна мова. Якщо в офісі є такі працівники, які порушують ці умови комфортного перебування інших співробітників, то спробуйте їм зробити зауваження чи звернутися до начальника із зауваженням.

У вирішенні цих питань, які дратують вас у працівниках в офісі, не забувайте про морально-етичні норми та не нашкодьте до їх звільнення з роботи.

Читайте також

  • Як стати дата-аналітиком і чим він займається22 грудень, 2023

    Пропонуємо вам познайомитися з перспективною сучасною професією, яка допомагає компаніям приймати рішення на основі даних, а не інтуїтивно.

  • Новорічні знижки на сайт Jobs.ua22 грудень, 2023

    Jobs.ua хоче привітати вас з наступаючим Новим 2024 роком і порадувати новорічними святковими знижками!

  • Як спорт сприяє кар'єрі21 грудень, 2023

    Спостереження доводять, що спортивні люди витривалі та цілеспрямовані, саме тому вони віддадуть перевагу при прийомі на роботу співробітникам, які мають в інтересах спорт. А психологи стверджують, що заняття спортом не лише сприяють фізичному здоров’ю, а й поліпшенню душевного та психологічного стану. Пропонуємо і вам ознайомитись із цими очевидними фактами в цій статті на Jobs.ua і віддати перевагу фізичним вправам.

  • Як правильно написати лист-пояснення19 грудень, 2023

    Скласти лист-пояснення про власну відсутність на робочому місці чи порушення певних робочих режимів не так уже і складно. Обов’язково скористайтесь зазначеними в цій статті порадами.


↑ Вгору