UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Публікації
  3. Життя в колективі

Публікації "Життя в колективі"

Сторінка 1 з 38

«Публікації» — в цьому розділі, ви зможете знайти, завжди свіжу й актуальну інформацію про ринок праці в Україні. Дізнатися останні новини, що стосуються працевлаштування. Знайти корисні публікації про роботу, поради від фахівців сфери працевлаштування та прочитати свіжі новини від наших партнерів.

  • П'ять пасивно-агресивних фраз, яких краще уникати на роботі (та й у житті)

    6 грудня 2023 264

    Друзі, сьогодні пропонуємо цікаву тему на розгляд про нетипову поведінку багатьох співробітників в компаніях, яка вносить труднощі в порозуміння при комунікації - пасивна агресія.

  • Лагідна українізація - як перейти на українську мову всім колективом

    8 листопада 2023 583

    Дієві поради, як впровадити українізацію в команді лагідно та покроково.

  • Як працювати з великою різницею в часі

    11 жовтня 2023 369

    Однією з найголовнішим труднощів для робітників дистанційного формату є синхронізація з командою відповідно часу, особливо, якщо мова про місцеперебування членів команди в різних країнах чи частинах світу.

  • Три кроки до розв’язання конфліктів у команді

    5 жовтня 2023 636

    Конфлікти та непорозуміння трапляються навіть в ідеальних командах. Банальна логіка підказує нам, що конфлікти потрібно гасити швидко, якщо вже не вдалося їх уникнути. Та чи насправді це так? Давайте з’ясуємо це, а також розглянемо три кроки до розв’язання конфліктів у команді.

  • Подарунки для начальника, якщо добре знаєте його вподобання

    27 квітня 2023 303

    Нещодавно портал Jobs.ua розповідав читачам про ідеї подарунків для учасників онлайн-заходів. В цій статті пропонуємо вам з’ясувати, які подарунки на день народження сподобаються вашому начальнику, якщо ви добре знаєте його вподобання.

  • Небанальні подарунки колегам на день народження

    16 березня 2023 422

    Набридло дарувати колегам банальні подарунки, як-от чашки, сервізні набори і коробки цукерок? Давайте поміркуємо разом із Jobs.ua, якими небанальними подарунками ви можете здивувати колег, коли настає цей приємний день. День народження.

  • Поради, як перестати боятися свого керівника

    13 березня 2023 240

    Звичайно, ці поради будуть актуальні для тих працівників, які з певної причини бояться свого керівника. Що цікаво, причини цьому страху можуть бути як об’єктивні, так і цілком суб’єктивні.

  • Здивуйте себе і колег, опанувавши в якості хобі екзотичні мистецтва Японії

    6 жовтня 2022 415

    Відволікатися від важких новин можна по-різному. Наприклад, опановуючи давні японські ремесла, які принесуть вам безліч хвилин задоволення і навіть, можливо, розрадять у важку хвилину. А якщо розвинете свою майстерність, опановуючи описані нижче хобі, зможете здивувати не лише себе, а й своїх друзів та колег.

  • Як впоратися із підвищенням колеги на роботі?

    20 вересня 2022 438

    Це важко психологічно – усвідомлювати, що підвищили вашого колегу, а не вас. Що тепер він буде начальником, матиме більше влади і більшу зарплату, а не ви. Як впоратися з такими неприємними відчуттями? Давайте з’ясуємо.

  • Як правильно реагувати на неконструктивну критику?

    6 вересня 2022 280

    Навіть конструктивну, осмислену і грамотно подану критику багато людей не сприймають. А що вже говорити про критику, яка базується здебільшого на домислах та хибних припущеннях іншої людини. Як реагувати на такий варіант критики, яку інакше як неконструктивною, не назвеш?


Ctrl →
1 з 38

Шукаєте роботу?

Шукаєте персонал?

Часто шукають

↑ Вгору