UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Публікації про роботу
  3. Все про роботу
  4. Грошове питання
  5. Чому зараз варто інвестувати в медичні компанії

Чому зараз варто інвестувати в медичні компанії

30.11.2020 533
Чому зараз варто інвестувати в медичні компанії

Чому зараз варто інвестувати в медичні компанії

30.11.2020     533

На тлі пандемії COVID-19 стрімко зростають акції медичних компаній, які розробляють вакцини від коронавірусу. Та й не тільки їхні акції швидко ростуть у ціні – зараз до медиків і фармацевтів прикута особлива увага з боку світової спільноти. Поговоримо нижче, чому в 2021-му році буде вигідно інвестувати в медичну галузь.

Які компанії змогли заробити під час нинішньої світової кризи

Нещодавно Jobs.ua в одній із статей писали, в які напрямки вигідно інвестувати. Найперше виграла сфера електронної торгівлі та сервіси онлайн-розваг. Не залишилися осторонь продуктові мережі, які теж значно зміцнили свої позиції під час пандемії. Медичні і фармацевтичні компанії також отримали чималий дохід у цей скрутний для людства час.

Чому зросли акції медичних компаній? Під час спалахів небезпечних захворювань завжди зростає попит на ліки. І це стосується не тільки якогось конкретного захворювання, а й взагалі: люди як продовжували хворіти на різні хвороби, так і надалі хворіють. Зростає також попит на медичні засоби, та й нагнітання паніки відіграє чималу роль. Варто лише згадати, який ажіотаж зчинився навесні 2020-го року навколо медичних масок та антисептичних засобів. Медичні маски важко було знайти в аптеках, а зараз вони продаються чи не на кожному кроці.

Зараз впевнено почуваються ті компанії, які вироблять не лише ліки, а й вітаміни, вакцини, медичні товари. Із зростанням продажів автоматично росте вартість акцій медкомпаній. І значне зростання в цьому аспекті демонструють виробники вакцини.

Виробники вакцини = вигідні інвестиції

Зараз у світі склалася така ситуація, щоб будь-яка успішна новина, що стосується розробки вакцин проти коронавірусу, спричиняє ріст акцій виробників вакцини одразу на 10-20%. Розглянемо для прикладу, як зросли акції таких компаній, як Pfizer і Moderna, які вже оголосили про створення вакцини з високою ефективністю (аж до 95%!).

В березні акції компанії Pfizer коштували 28 доларів. Наприкінці листопада їхня ціна зросла до 36 доларів. Акції Moderna подорожчали аж втричі: з 30 доларів до майже 100 доларів. Вклавши в цю компанію навесні 1000 доларів, ваш чистий прибуток зараз склав би 2000 доларів.

Коли означені компанії займуться масовим виробництвом вакцини, їхні прибутки будуть колосальними. Відповідно, їхні акції ще більше зростуть у ціні. Вже зараз передові країни на чолі з США, Євросоюзом та Великобританією ведуть перемовини про закупівлі вакцини від коронавірусу компанії Moderna, що також впливає на високу ціну їхніх акцій. Тобто, якщо не гаяти зараз часу, можна суттєво збільшити свій капітал, інвестувавши кошти в означені медичні компанії.

Заробити на зростанні вартості їхніх акцій доволі просто. Для цього варто обрати надійну фінансову компанію, що дасть змогу торгувати їхніми активами. Обравши компанію, достатньо буде відкрити і поповнити створений рахунок. Це можна зробити, не виходячи з дому, оскільки чимало фінансових компаній мають власні веб-додатки, в тому числі для операційних систем iOS та Android.

Читайте також

  • Як стати дата-аналітиком і чим він займається22 грудень, 2023

    Пропонуємо вам познайомитися з перспективною сучасною професією, яка допомагає компаніям приймати рішення на основі даних, а не інтуїтивно.

  • Новорічні знижки на сайт Jobs.ua22 грудень, 2023

    Jobs.ua хоче привітати вас з наступаючим Новим 2024 роком і порадувати новорічними святковими знижками!

  • Як спорт сприяє кар'єрі21 грудень, 2023

    Спостереження доводять, що спортивні люди витривалі та цілеспрямовані, саме тому вони віддадуть перевагу при прийомі на роботу співробітникам, які мають в інтересах спорт. А психологи стверджують, що заняття спортом не лише сприяють фізичному здоров’ю, а й поліпшенню душевного та психологічного стану. Пропонуємо і вам ознайомитись із цими очевидними фактами в цій статті на Jobs.ua і віддати перевагу фізичним вправам.

  • Як правильно написати лист-пояснення19 грудень, 2023

    Скласти лист-пояснення про власну відсутність на робочому місці чи порушення певних робочих режимів не так уже і складно. Обов’язково скористайтесь зазначеними в цій статті порадами.


↑ Вгору