UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Публікації про роботу
  3. Все про роботу
  4. Успішний бізнес
  5. «Магія» реального успіху

«Магія» реального успіху

14.04.2020 410Автор: Олександр Мавлідінов
«Магія» реального успіху

«Магія» реального успіху

14.04.2020     410Автор: 

Читаючи історії успіху людей, більшість з нас, коли не коли, та все ж намагається «приміряти на себе» ті обставини, що ставали зворотнім пунктом в життя героїв, приводячи останніх до успіхів скрізь низки негараздів та реальні ризики.

В кожного з нас свій унікальний шлях до мрії та власна відповідальність за прийняті протягом нього рішення. Бажаючи досягти мети, більшість з людей мислять надто стратегічно, намагаючись прорахувати власні суттєві кроки, що приведуть до успіху. Притому, зосередившись на тому, що вважає пріоритетом, людина може не помічати, як й справжні можливості, так й того, що може дійсно допомогти їй в досягненні результату.

Та й узагалі, надто серйозне ставлення до наміченого, не завжди правильний шлях. Щоб довгий важкий та рутинний процес становлення успішної особистості та самої роботи задля досягнення мети не виснажив передчасно, необхідно зробити його максимально незвичним та цікавим. Звичайно, «гратися» таким чином можливо лише з тими аспектами, що дозоляють певні експерименти. Ну, наприклад, вряд чи розумним стане рішення обрати епатажний та фривольний одяг, щоб звернути на себе увагу під час довгоочікуваного візиту до серйозного ділового суспільства.

А, ось від невеликої допомоги з боку, скажемо, містичних сил не відмовляються и найбільш відомі лідери націй й суспільств, політики, успішні бізнесмени, актори та вчені.

Відійшовши від сухої серйозності стратегії досягання мети, давайте подивимось на те, чим незвичайним доповнюють своє життя ті, хто вже досяг визнання та вміло користується власним досвідом та вмінням.

Серед дивних звичок та речей, які виступають у ролі оберегів чи амулетів, притаманних успішним людям, дослідники з Британії обрали декілька найбільш розповсюджених. Тож, ці речі, на думку героїв «історій успіху», суттєво посприяли в досягненні потрібних результатів, здебільше, лише існуючи поруч зі своїми власниками.

Виявилось, що відомим людям, більшість з яких містики та доволі забобонні особи, не лише підкова може приносити щастя. Для кожної людини існують певні дрібнички, моральна значимість яких є дуже високою. Коли така «дрібниця», на думку власника, виявляється тим самим «п’ятим елементом», завдяки якому «все виходить», багато хто починає використовувати цей фетиш вдачі регулярно та цілком серйозно.

Уламки дитячих іграшок, частини одягу та туалету, зламані значки та ручки з виделками – чого тільки не носять із собою поважні персони та авторитетні лідери думок. Й, це без урахування більш звичних традиційних для різних культур оберегів.

Морська вдача

Парусник чи човен, що має парус, відтворені у вигляді невеличких моделей давній вісник багатства й процвітання, що дістався до наших часів. Прибуття корабля до порту в часи перших мореплавців, завжди було подією для місцевих мешканців, яка обіцяла громадянам новини, нові обличчя, нові історії, товар та прибуток.

Символом успіху має бути лише парусне судно, на борту якого є дорогоцінне каміння та метали, монети та інші коштовності. Дуже важливо, щоб уявний напрямок руху парусника був спрямований всередину кімнати, ніяк не інакше, бо удача «попливе» з вашої оселі. Кажуть що кількість вітрильників, впливає на розмір та швидкість прибутків та результатів, тож, головне – не перемудрить, перетворюючи приміщення у домі чи офісі на суднобудівну верф.

«Брати менші»

Статуетки дивних тварин, що прийшли у глобальний світ зі східних країн та релігій, також дуже розповсюджені амулети, що здатні приносити удачу та прибуток. Відома китайська жаба, що має три ноги – найчастіший оберіг-супутник відомих та успішних людей. Вони не лише прикрашають такими істотами приміщення де працюють та мешкають але завжди возять найбільш «удачливу» статуетку з собою. Важливо, щоб містична тварина «дивилася» суто в кімнату та тримала у пащі золоту монету. Без цього – магія може не спрацювати.

На робочий стіл, такий амулет ставлять від себе та таким чином, щоб жаба не була повернута до власника.

Зображення та фігурки реальних тварини, що мешкають протягом життя парами, теж популярні талісмани, які прийнято тримати при собі, якщо хочете закликати удачу та щастя в родину чи у свою компанію.

Аромо магія

Масло пачулі до речі, вважається справжнім магнітом для залучення успіху та здобутку. Люди змащують маслом свої гаманці, вірячи в те, що зможуть те що задумали, працюючи на збільшення здобутків. Щоб там не казали акули світового бізнесу, навіть, серед їхньої «ліги плюща» чимало тих, чиї гаманці завжди пахнуть пачулі, яке містичним чином діє.

Цікаво, що скептики, навіть, дійшли до наукового обґрунтування цього дива. Вони впевненні, що секрет масла у здібності своїм запахом «вимикати» апетит людини, що призводить до економії коштів. Ну, кожен вірить у те, у що він здатен повірити.

Навіть регулярний порядок у сумках, кейсах, на робочих столах й у домашніх кабінетах. Для багатьох успішних людей став чимось на кшталт щоденного ритуалу. На цей процес виділено окремі часи й людина займається таким «прибиранням зайвого» на одинці із собою, маючи час ретельно обдумати важливі справи.

Звертають успішні люди свою увагу й на те, як вони підписуються. Це стало причиною майже у 90% випадків респондентів – представників найбагатших людей планети, зміни особистого підпису. Вони впевнені, що лише підлатувавши розпис під необхідні вимоги, змогли нанести останню необхідну рису в загальну картину здобуття свого успіху.

Правильним – вважається підпис, який починається з впевненого штриху вгору й так само «вгору» закінчується, не маючи візерунків та «петель» всередині напису й букв, що нахилені вліво. Практики фен-шуй кажуть, що петлі та невірний нахил здатні «ускладнити циркуляцію позитивної енергії», й досягати поставленої мети доведеться самотужки.

Без жодної магії.

Читайте також

  • Як стати дата-аналітиком і чим він займається22 грудень, 2023

    Пропонуємо вам познайомитися з перспективною сучасною професією, яка допомагає компаніям приймати рішення на основі даних, а не інтуїтивно.

  • Новорічні знижки на сайт Jobs.ua22 грудень, 2023

    Jobs.ua хоче привітати вас з наступаючим Новим 2024 роком і порадувати новорічними святковими знижками!

  • Як спорт сприяє кар'єрі21 грудень, 2023

    Спостереження доводять, що спортивні люди витривалі та цілеспрямовані, саме тому вони віддадуть перевагу при прийомі на роботу співробітникам, які мають в інтересах спорт. А психологи стверджують, що заняття спортом не лише сприяють фізичному здоров’ю, а й поліпшенню душевного та психологічного стану. Пропонуємо і вам ознайомитись із цими очевидними фактами в цій статті на Jobs.ua і віддати перевагу фізичним вправам.

  • Як правильно написати лист-пояснення19 грудень, 2023

    Скласти лист-пояснення про власну відсутність на робочому місці чи порушення певних робочих режимів не так уже і складно. Обов’язково скористайтесь зазначеними в цій статті порадами.


↑ Вгору