UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Публікації про роботу
  3. Все про роботу
  4. Грошове питання
  5. Мобільні додатки для планування та ведення бюджету

Мобільні додатки для планування та ведення бюджету

25.01.2021 608
Мобільні додатки для планування та ведення бюджету

Мобільні додатки для планування та ведення бюджету

25.01.2021     608

Через власну неуважність чи заклопотаність інколи складно відстежити, на що витрачаються кошти з власного бюджету. Щоб позбавити себе від цих проблем, встановіть на телефон один із нижчеперелічених застосунків. Jobs.ua коротко розкажуть, що «може» кожен із них. Всі зазначені додатки доступні для завантаження на iOS та Android.

Monefy

Один з найпростіших і найзручніших додатків для контролю бюджетних витрат. У налаштуваннях можна вказати, за який період часу програма обліковуватиме ваші фінанси (день, тиждень, місяць або ж рік). Результати виводяться на екран у вигляді кругової діаграми, яка поділена на окремі категорії: витрати на житло, їжу, зв’язок, кав’ярні, подарунки та ін. (щоб не плутатися, категорії позначені різними кольорами). Програма працює наступним чином: ви вводите вручну свої прибутки та видатки, після чого застосунок порахує витрачені гроші у відсотковому співвідношенні. А в кружечку всередині діаграми ви завжди зможете побачити актуальну цифру ваших витрат і доходів.

Money Lover: Expense Manager

Даний застосунок не лише відстежуватиме ваші поточні витрати, а й дозволить встановити щоденний ліміт витрат. Якщо ви спробуєте перевищити ліміт, Money Lover повідомить вас про це. Також за допомогою додатку ви можете планувати витрати на майбутнє і відслідковувати вже завершені плани вашого бюджету. Ще одна цікава функція Money Lover: створення фінансової цілі і стеження за своїми накопиченнями.

CoinKeeper

Зверніть увагу на цей додаток, якщо плануєте відстежувати витрати сімейного бюджету на мобільних пристроях. CoinKeeper дозволяє вести спільний бюджет, синхронізовуючи для цієї цілі декілька пристроїв за допомогою хмарних технологій. Зручний інтерфейс у вигляді монеток дозволить з легкістю контролювати доходи та витрати, а загальну статистику програма покаже на екрані у вигляді кривої.

Дзен-мані

Застосунок чудово синхронізується з українськими банками (Приватбанк, Монобанк, Укрсиббанк та Райффайзен Банк Аваль). З цією опцією не доведеться сплачувати кошти за банківські смс, бо повідомлення про здійснені операції будуть надходити вам через додаток.

Через «Дзен-мані» зручно вести спільний бюджет з коханою людиною. А також нагадувати друзям про борги: якщо ви позичите комусь гроші, то через додаток зможете м’яко нагадати людині про наявну заборгованість.

Good Budget

Цей додаток дасть змогу скласти фінансовий план на місячний термін. Ви зможете розподілити кошти на всі майбутні заплановані витрати, а програма впродовж усього місяця демонструватиме вам, чи вдається вам виконувати намічений план витрат. Як і безліч інших подібних застосунків, результати будуть виведені на екран у вигляді кругової діаграми.

Expensify

Про цей додаток хочеться зауважити цікавий момент: ви можете фотографувати чеки, отримані в магазинах, кав’ярнях і т.д. Expensify автоматично додасть суму з рахунку у відповідну категорію витрат. Цей додаток стане у нагоді всім, хто активно подорожує чи має щодня справу з великою кількістю чеків.

Читайте також

  • Як полегшити вихід на роботу після відпустки? 8 вересень, 2024

    Декілька порад від наших експертів про те, як, повернувшись до роботи, правильно застосувати «відновлений багаж сил».

  • Піднімайся і йди30 серпень, 2024

    Впавши, піднімаємося, обтрушуємо одяг, хочемо зробити крок, але біль у забитих колінах не дає ступити. Адже йти треба, хоча б до медпункту. Одні встають і, перемагаючи біль, йдуть далі, а в інших сил вистачає лише до кабінету лікаря або самому перев'язати собі рани, а деякі не можуть навіть піднятися від сильних забитих місць, розчарування та зневіри. Що робити і як допомогти собі?

  • Розміщення вакансій на сайті Jobs.ua19 серпень, 2024

    Jobs.ua хоче підтримати Кращих Роботодавців і розширити можливості Шукачам роботи у важку хвилину, тому продовжує працювати в галузі працевлаштування та зберігає знижки і можливість безкоштовного розміщення вакансій для роботодавців.

  • Як стати дата-аналітиком і чим він займається22 грудень, 2023

    Пропонуємо вам познайомитися з перспективною сучасною професією, яка допомагає компаніям приймати рішення на основі даних, а не інтуїтивно.

  • Новорічні знижки на сайт Jobs.ua22 грудень, 2023

    Jobs.ua хоче привітати вас з наступаючим Новим 2024 роком і порадувати новорічними святковими знижками!

↑ Вгору