UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Публікації про роботу
  3. Новини України і світу
  4. Новини
  5. Набір в українську полярну експедицію – робота для справжніх екстремалів

Набір в українську полярну експедицію – робота для справжніх екстремалів

21.07.2021 425
Набір в українську полярну експедицію – робота для справжніх екстремалів

Набір в українську полярну експедицію – робота для справжніх екстремалів

21.07.2021     425

Хто хоче в компанію до антарктичних пінгвінів – зробіть крок вперед!

Жарти жартами, дорогі читачі, але для любителів екстриму – і справжніх науковців! – від Національного антарктичного наукового центру України поступила заманлива пропозиція: розпочато конкурсний відбір учасників 27-ї антарктичної експедиції, пункт призначення – острів Галіндез, Західна Антарктика, українська антарктична станція «Академік Вернадський». Jobs.ua дізнавалися деталі цієї цікавої пропозиції, і поспішають переповісти їх вам.

Які вимоги до учасників експедиції?

І кого, власне, набирають в експедицію – давайте розбиратися.

По-перше, науковці. Потрібні вчені, які спеціалізуються на науках про життя, про Землю та фізичних науках. Доволі розмите формулювання, але детальніше ви зможете дізнатися на сайті МОН, якщо ця пропозиція вас всерйоз зацікавила. До речі, там же на сайті ви довідаєтеся про всю потрібну документацію, яку потрібно надіслати їм до 3 вересня.

По-друге, команда життєзабезпечення. Якщо ви чудово готуєте, чи є лікарем – ви можете подавати заявку. Також потрібні системний механік та сисадмін, і дизеліст-електрик. До загальних вимог до всіх учасників експедиції можна віднести міцне здоров’я, відсутність хронічних захворювань та протипоказань в екстремальних умовах Антарктики, спроможність працювати в умовах депривації, великих навантажень та строгого графіку; окрім цього, ви повинні впевнено володіти комп’ютером, а серед бажаних вмінь – володіння однією з іноземних мов і вміти керувати моторним човном.

Подавати заявку може будь-хто, адже жодних обмежень – гендерних і т.д. – немає. Що цікаво, цього разу учасники експедиції вирушать до Антарктики… на власному криголамі. Урядом України вже виділені кошти на його придбання.

Зарплата – доволі пристойна

І це дійсно так – тим паче, восени минулого року урядом України було прийняте рішення суттєво її збільшити: приблизно 54 тис. грн. в місяць! Окрім непоганої заробітної плати, учасники експедиції забезпечуються відповідним одягом та харчуванням, всіма потрібними санітарно-гігієнічними та медзасобами, необмеженим доступом до Інтернету (куди ж без нього, власне?). Ваше здоров’я буде постійно моніторитися і, за необхідності, ви одразу ж отримаєте кваліфіковану медичну допомогу.

Робота нелегка, але чому?

Чому ця робота – для справжніх екстремалів? Тому що не лише антарктичний холод стане перепоною для здійснення робочих обов’язків. По-перше, вам знадобиться неабияка психологічна стійкість, бо жити в замкненому просторі з обмеженою кількістю людей – це випробування не для всіх. По-друге, ви повинні бути здоровими практично на всі сто відсотків, адже в таких екстремальних умовах люди з хронічними хворобами та слабким здоров’ям не зможуть повноцінно жити, та ще й важко працювати.

Але враження, ці неймовірні враження, які можна отримати в такій експедиції – залишаться з вами на все життя. Тисячі пінгвінів та інших морських мешканців, льодовики і цікаві атмосферні явища (наприклад, летючі айсберги-міражі) – всі ці прекрасні речі ви зможете поспостерігати на власні очі. А дехто, можливо, й книгу напише на основі своїх вражень.

До речі, а ви знали, що пінгвіни живуть тільки в південній півкулі Землі, в її холодних частинах? В Арктиці цих чудових створінь ви не зустрінете. І якщо вам набридло ваше спокійне життя, якщо ви прагнете екстриму – то 27-ма полярна експедиція з українськими науковцями – це чудовий спосіб на деякий час покинути зону комфорту. А також – помилуватися пінгвінами і підзаробити трохи грошенят.

Читайте також

  • Як стати дата-аналітиком і чим він займається22 грудень, 2023

    Пропонуємо вам познайомитися з перспективною сучасною професією, яка допомагає компаніям приймати рішення на основі даних, а не інтуїтивно.

  • Новорічні знижки на сайт Jobs.ua22 грудень, 2023

    Jobs.ua хоче привітати вас з наступаючим Новим 2024 роком і порадувати новорічними святковими знижками!

  • Як спорт сприяє кар'єрі21 грудень, 2023

    Спостереження доводять, що спортивні люди витривалі та цілеспрямовані, саме тому вони віддадуть перевагу при прийомі на роботу співробітникам, які мають в інтересах спорт. А психологи стверджують, що заняття спортом не лише сприяють фізичному здоров’ю, а й поліпшенню душевного та психологічного стану. Пропонуємо і вам ознайомитись із цими очевидними фактами в цій статті на Jobs.ua і віддати перевагу фізичним вправам.

  • Як правильно написати лист-пояснення19 грудень, 2023

    Скласти лист-пояснення про власну відсутність на робочому місці чи порушення певних робочих режимів не так уже і складно. Обов’язково скористайтесь зазначеними в цій статті порадами.


↑ Вгору