UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Публікації про роботу
  3. Все про роботу
  4. Кар'єра
  5. Підбиваємо підсумки року

Підбиваємо підсумки року

27.12.2018 405Автор: Лоліта Платошкіна
Підбиваємо підсумки року

Підбиваємо підсумки року

27.12.2018     405Автор: 

Новий рік вже зовсім близько. Треба встигнути дуже багато справ та підвести підсумки робочого року. Саме час перевірити своє планування на поточний рік, чи всі задачі та завдання були виконані відповідно термінам, а що ще полишиться на виконання в новому році. Якщо ви помітили, що багато справ зі списку залишають невиконані, то саме час зібратися і направити свої зусилля на їх вирішення і доведення до кінця крок за кроком.

Отже, перше з чого потрібно розпочати – сформувати список тих справ, які потрібно закінчити виконувати ще до кінця поточного року. Цей список повинен постійно бути перед вашими очима, тому обов’язково розмістіть його на робочому столі. До того ж, звірте цей гарячий список зі списком вашого начальника, можливо, з’явиться дещо, що вам буде необхідно добавити до списку, чи навпаки видалити.

Іноді нам потрібно зовсім трохи часу, щоб зробити більшу частину всього списку. Тож залишиться лише сконцентруватися: відключити гаджети, заспокоїти розум, залишити для себе одну годину тиші і, нарешті, зробити це.

Окрім списку, що вам слід зробити у найближчий час, зробіть список у якому зазначите, що ви вимушені будете залишити виконувати на наступний рік. Так само, він повинен відповідати списку начальника і схвалений на виконання на наступний рік чи певний період часу.

Готуєтесь до закінчення року та закінчення робочих справ? Візьміть собі за пунктик – почистити свій простір і викинути всі непотрібні речі з шухляд а також списки непотрібних контактів чи записів на канцелярському листі паперу.

Не забутьте подякувати людям з роботи, які зробили ваш рік цікавіше, легше, допомагали в роботі, які йдуть рука об руку з вами. Знайдіть час сказати всім їм слова подяки чи, може, навіть, подарувати невеличкі подарунки.

Важливі питання, які допоможуть проаналізувати робочий рік!

  • Опишіть, який був для вас цей рік в професійній сфері? Він був для вас удалим чи навпаки і чим саме.
  • Про яку подію цього року в професійній сфері ви б розповіли своїм онукам чи дітям?
  • Що нового за цей рік ви дізналися про себе? Як ви змінилися за цей рік?
  • Що чи кого ви втратили в цьому році? Кого знайшли? Хто з’явився в вашому житті?
  • Про що ви переживали більше за всього цьому році?
  • Що ви зрозуміли за цей рік?
  • Від яких звичок хочете позбутися в 201 році?
  • Яка книга чи фільм вплинув на вас в цьому році.
  • Найкраща покупка року.
  • Який момент з життя в цьому році надихає вас чи змушує посміхнутися?

Хай цей список допоможе вам краще зрозуміти, яким для вас був цей рік.

Читайте також

  • Піднімайся і йди30 серпень, 2024

    Впавши, піднімаємося, обтрушуємо одяг, хочемо зробити крок, але біль у забитих колінах не дає ступити. Адже йти треба, хоча б до медпункту. Одні встають і, перемагаючи біль, йдуть далі, а в інших сил вистачає лише до кабінету лікаря або самому перев'язати собі рани, а деякі не можуть навіть піднятися від сильних забитих місць, розчарування та зневіри. Що робити і як допомогти собі?

  • Розміщення вакансій на сайті Jobs.ua19 серпень, 2024

    Jobs.ua хоче підтримати Кращих Роботодавців і розширити можливості Шукачам роботи у важку хвилину, тому продовжує працювати в галузі працевлаштування та зберігає знижки і можливість безкоштовного розміщення вакансій для роботодавців.

  • Як стати дата-аналітиком і чим він займається22 грудень, 2023

    Пропонуємо вам познайомитися з перспективною сучасною професією, яка допомагає компаніям приймати рішення на основі даних, а не інтуїтивно.

  • Новорічні знижки на сайт Jobs.ua22 грудень, 2023

    Jobs.ua хоче привітати вас з наступаючим Новим 2024 роком і порадувати новорічними святковими знижками!

  • Як спорт сприяє кар'єрі21 грудень, 2023

    Спостереження доводять, що спортивні люди витривалі та цілеспрямовані, саме тому вони віддадуть перевагу при прийомі на роботу співробітникам, які мають в інтересах спорт. А психологи стверджують, що заняття спортом не лише сприяють фізичному здоров’ю, а й поліпшенню душевного та психологічного стану. Пропонуємо і вам ознайомитись із цими очевидними фактами в цій статті на Jobs.ua і віддати перевагу фізичним вправам.


Часто шукають

↑ Вгору