UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Публікації про роботу
  3. Новини України і світу
  4. Перша робота знаменитостей
  5. Перші роботи світових селебріті

Перші роботи світових селебріті

23.12.2020 659
Перші роботи світових селебріті

Перші роботи світових селебріті

23.12.2020     659

На шляху до успіху і світової популярності іноді доводиться підніматися з самих низів, адже не всім пощастило народитися у вищому середовищі. Багато голлівудських кінозірок розпочинали з чорнової роботи, перш ніж потрапити в Голлівуд і прославитися. Але подібні випробування гартують характер і зміцнюють дух, адже, потрапивши на червону доріжку, боротьба за місце під сонцем продовжується. Але в цій статті ми поговоримо не про закулісні голлівудські інтриги, провали та невдачі, а про те, який перший робочий досвід здобували світові селебріті.

Вгадайте, хто продавав попкорн та арахіс? Том Генкс!

Том Генкс по натурі є дуже добродушною і хорошою людиною, але його дитинство аж ніяк не назвеш безхмарним. Батьки розвелися, коли майбутній зірці «Форреста Ґампа» і «Зеленої милі» виповнилося 5 років. Хлопчик залишився з батьком, який працював поваром і часто переїжджав з місця на місце.

Щоб мати бодай якийсь заробіток, в підлітковому віці Том працював на стадіоні продавцем арахісу та попкорну. Також в юності йому довелося попрацювати носієм у готелі. А вже будучи актором, він був змушений грати в низькопробних фільмах і серіалах, щоб прогодувати свою молоду родину. Щоправда, перший шлюб Генкса довго не протривав – меркантильна дружина регулярно влаштовувала йому скандали через їхнє скрутне фінансове становище. Хтозна, як сильно вона шкодувала згодом, коли Генкс став одним з найвідоміших акторів Голлівуду.

Том Хенкс


Хто побував у костюмі курчати? Бред Пітт!

Зірка «Бійцівського клубу» і «Трої», не довчившись місяць в університеті Міссурі, в 1986-му році вирушив у Голлівуд на старенькому автомобілі, маючи всього лиш 325 доларів у кишені. На такі гроші довго не протягнеш навіть в нашій країні, не те що в Штатах, тому йому довелося перебиватися тимчасовими заробітками, поки він не отримав свої перші ролі. До речі, майбутня кінозірка тримала від батьків у таємниці своє бажання стати актором: Бред Пітт повідомив батькам, що їде в Каліфорнію вивчати дизайн та архітектуру (цими дисциплінами він цікавився тоді, цікавиться і дотепер).

Його першою роботою в недешевому Лос-Анджелесі стала реклама ресторану фаст-фуду «El Pollo Loco» («Скажене Курча»). Майбутній секс-символ Голлівуду у ростовому костюмі курчати заманював відвідувачів у ресторан. Приблизно в цей же час він підробляв водієм лимузину… для стриптизерш. Оце робота, чи не так? В його обов’язки входило відвозити дівчат на вечірки, збирати гроші за їхні виступи, вмикати музику і ловити їхній одяг. Як добре, що майбутній Ахіллес і Тайлер Дерден не покинув акторські курси, бо з такою роботою можна було легко забути про все на світі.

Бред Пітт


Джим Керрі: найзірковіший прибиральник за всю історію людства

Сім’я Джима Керрі опинилася у важкому фінансовому становищі, коли майбутній актор навчався в старшій школі. Його сім’я жила у фургоні, а він сам був змушений покинути школу, і в 15 років влаштувався на фабрику прибиральником. За його словами, в кімнатці прибиральника він тримав бейсбольну биту, бо був настільки злий на своє скрутне становище, що йому хотілося побити когось або розтрощити щось вщент. На щастя, цього не сталося, і від руки молодого Джима Керрі ніхто не постраждав.

Джим Керрі


Мадонна: офіціантка із неї виявилась так собі

Королева поп-музики приїхала підкорювати Нью-Йорк і взагалі із 35 доларами в кишені (як тобі таке, Бред Пітт?). Вона мріяла стати танцівницею, тому кар’єру співачки спершу навіть не розглядала. Свої перші чайові вона отримала, працюючи в кондитерській закусочній на Таймс-Сквер. Щоправда, офіціанткою вона довго не затрималась: в закусочній Donkin Donuts вона спалила пічку для підсмажування пончиків, бо затанцювалася за прилавком, а ще із одного закладу її вигнали за те, що вона облила джемом відвідувача, який їй нагрубив. Серед інших її робіт у Нью-Йорку, поки вона не вирішила стати співачкою – Мадонна позувала оголеною для фотографів у стилі «ню» і виступала з різними танцювальними колективами, захопившись сучасною хореографію. Так почався її шлях на вершину музичного Олімпу.

Мадонна


Інші селебріті

Метт Леблан (Джої Тріббіані з серіалу «Друзі») в молодому віці працював теслею. Його дід, який добре знався на цьому древньому ремеслі, всіляко допомагав онуку, який проявляв цікавість до створення виробів з дерева. Метт Леблан навчився виробляти непогані ліжка, поки його доля не розпорядилася по-своєму: він переїхав у Нью-Йорк і вирішив спробувати себе в якості актора. Так він і отримав ту саму найкращу роль у його житті.

Перш ніж здобути світову популярність, Г’ю Джекман встиг попрацювати на заправці, клоуном на вечірках і навіть вчителем фізкультури. Щоправда, клоун з нього вийшов доволі посередній – один 6-літній хлопчик, присутній на святі, яке обслуговував Джекман, так і сказав своїй мамі: «Що за жахливий клоун – жодного фокусу не може показати!»

Зірка «Трансформерів» Меган Фокс може по праву вважатися найкрасивішим бананом Америки. А все тому, що однією з перших її робіт була робота касирки в одному із супермаркетів Флориди. Меган працювала за касою, і на додачу раз в тиждень вона одягала костюм банана, щоб приваблювати покупців.

Ось такий цікавий робочий досвід здобували голлівудські кінозірки, поки стали знаменитими на весь світ. Доволі незвично, чи не так? Адже ми не звикли вважати, що вони теж колись були простими людьми, які хапалися за різні роботи, щоб вижити (а дехто навіть зводив кінці з кінцями).

Читайте також

  • Як стати дата-аналітиком і чим він займається22 грудень, 2023

    Пропонуємо вам познайомитися з перспективною сучасною професією, яка допомагає компаніям приймати рішення на основі даних, а не інтуїтивно.

  • Новорічні знижки на сайт Jobs.ua22 грудень, 2023

    Jobs.ua хоче привітати вас з наступаючим Новим 2024 роком і порадувати новорічними святковими знижками!

  • Як спорт сприяє кар'єрі21 грудень, 2023

    Спостереження доводять, що спортивні люди витривалі та цілеспрямовані, саме тому вони віддадуть перевагу при прийомі на роботу співробітникам, які мають в інтересах спорт. А психологи стверджують, що заняття спортом не лише сприяють фізичному здоров’ю, а й поліпшенню душевного та психологічного стану. Пропонуємо і вам ознайомитись із цими очевидними фактами в цій статті на Jobs.ua і віддати перевагу фізичним вправам.

  • Як правильно написати лист-пояснення19 грудень, 2023

    Скласти лист-пояснення про власну відсутність на робочому місці чи порушення певних робочих режимів не так уже і складно. Обов’язково скористайтесь зазначеними в цій статті порадами.


↑ Вгору