UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Публікації про роботу
  3. Шукачу
  4. Шукаємо вакансії
  5. Пошуки роботи влітку

Пошуки роботи влітку

7.07.2019 267Автор: Лоліта Платошкіна
Пошуки роботи влітку

Пошуки роботи влітку

7.07.2019     267Автор: 

У багатьох спеціалістів відношення до пошуку роботи в літній період досить неоднобічне. З одного боку, літо - це період відпусток, з іншого - шанс забеспечити себе постійним місцем работи на наступний довгий проміжок часу. Компанії і работодавці навпаки ж, стверджують що не існує сезоних потреб в спеціалістах, осоюбливо, якщо бізнес не прив’язан до цього. Тому не слід втрачати надію на пошуки роботи цим літом.

Переваги пошуку роботи влітку

Мененджери з пошуку персоналу, завдяки власним спостереженням, відмічають позитивні сторони літнього працевлаштування. Спробуємо і ми розібратися, в чому ж саме. Як вже було сказано, саме влітку більшість роботодавців намагаються скористатися відпустками. А це значить, що новий робітник має змогу швидше адаптуватися та здружитися з колективом. Якщо ви молодий спеіцаліст, то скорістайтеся цією нагодою, щоб скоріше влитися в колектив. Через те, що багато здобувачів влітку теж відпочивають, у вас є більше шансів, що вакансія дістанеться саме вам. Тож навпаки, активно розсилайте резюме та шукайте вакансії від прямих роботодавців.

Поради пошуку роботи влітку

Якщо ви шукаєте вакансії невідкладно, то скористуйтеся наступними порадами від jobs.ua. Відстежуйте кожного дня нові вакансії на рекрутингових сайтах пошуку роботи. Це допоможе знати про нові вакансії, які виходять кожного тижня, швидко на них реагувати і отримувати запрошення на роботу першим. Не забувайте оновлювати власне резюме, щоб воно завжди знаходилось в топі та вас швидко знаходили роботодавці. Не забувайте також власноруч відправляти резбюме на ті вакансії роботодавців, які вам найбільше сподобались. Справді шукаєте роботу якомога швидше? Тоді скористайтеся функцією «Гарячі вакансії» на сайті пошуку роботи jobs.ua.

Найпопулярнішими вакансіями влітку є саме сезонні роботи. Саме тому в літній період вакансій сезонних робіт більше і вони високооплачувані. Якщо вас цікавить такий заробіток, то можете спробувати знайти подібні пропозиції від роботодавців.

Бажаємо успіху в пошуку роботи влітку!

Читайте також

  • Як стати дата-аналітиком і чим він займається22 грудень, 2023

    Пропонуємо вам познайомитися з перспективною сучасною професією, яка допомагає компаніям приймати рішення на основі даних, а не інтуїтивно.

  • Новорічні знижки на сайт Jobs.ua22 грудень, 2023

    Jobs.ua хоче привітати вас з наступаючим Новим 2024 роком і порадувати новорічними святковими знижками!

  • Як спорт сприяє кар'єрі21 грудень, 2023

    Спостереження доводять, що спортивні люди витривалі та цілеспрямовані, саме тому вони віддадуть перевагу при прийомі на роботу співробітникам, які мають в інтересах спорт. А психологи стверджують, що заняття спортом не лише сприяють фізичному здоров’ю, а й поліпшенню душевного та психологічного стану. Пропонуємо і вам ознайомитись із цими очевидними фактами в цій статті на Jobs.ua і віддати перевагу фізичним вправам.

  • Як правильно написати лист-пояснення19 грудень, 2023

    Скласти лист-пояснення про власну відсутність на робочому місці чи порушення певних робочих режимів не так уже і складно. Обов’язково скористайтесь зазначеними в цій статті порадами.


↑ Вгору