UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Публікації про роботу
  3. Шукачу
  4. Співбесіда без проблем
  5. Правильні фрази та ніякого обману

Правильні фрази та ніякого обману

29.03.2019 280Автор: Олександр Мавлідінов
Правильні фрази та ніякого обману

Правильні фрази та ніякого обману

29.03.2019     280Автор: 

Співбесіда – це реальний стрес. Й тому, немає нічого дивного у тому, що проходячи через це, багато дорослих людей губляться, нервують, роблять прикрі помилки та іншим чином демонструють все, що ніяк не сприяє прийняттю позитивного рішення по кандидатові.

Jobs.ua не радить казати неправду під час такої бесіди, додаючи собі неіснуючих навичок, досвіду та інших плюсів, звичайно, погана й небезпечна справа. У гіршому випадку, вам повірять и візьмуть на роботу, головне, щоб ви впоралися з відповідальністю у справі про знання якої ви просто збрехали.

Але, маючи пересічні та тверді знання, чи вдало навчаючись професії, при чіткому усвідомлюванні свого рівня кваліфікації, можна трохи правильніше розповісти про те, чим ви володієте та донести стандартну інформацію за допомогою, трохи нестандартних вираз.

Наприклад, на популярне запитання «чому ми маємо найняти саме вас», не треба багато говорити та пояснювати але краще впевнено и щиро відповісти що це треба зробити тому. Що раніше ви чудово поралися з такими завданнями. Ще раз: не треба вигадувати. Але, якщо ви мали з напрямком дій справи і розумієтесь на такому труді – подайте це таким чином. Подібне, сприймається набагато краще за усі інші докази того, що ви «зможете».

Говорити про те, що ви підвищували свій рівень кваліфікації у професії можна не тільки після проходження коштовних тренінгів та курсів, а й після самостійного та прискіпливого вивчення доступної спеціальної літератури. Звичайно, якщо вам пропонують посаду лікаря, краще, мабуть, відмовитися, маючи «за плечима» одне тільки читання літератури.

Важливо пам’ятати, що питання про причини звільнення з попередніх місць роботи, мають провокативний підтекст. Рекрутеру потрібно зрозуміти, як гарантовано, на вас можна покластися, як на постійного працівника та що ви за людина і як розповідаєте про колишніх роботодавців.

Тому, кажучи слова подяки своєму екс-шефові за те, що він допоміг вам отримати важливий життєвий та робочий досвід, ви не брешете, як би там у минулому у вас не проходило звільнення.

Читайте також

  • Як стати дата-аналітиком і чим він займається22 грудень, 2023

    Пропонуємо вам познайомитися з перспективною сучасною професією, яка допомагає компаніям приймати рішення на основі даних, а не інтуїтивно.

  • Новорічні знижки на сайт Jobs.ua22 грудень, 2023

    Jobs.ua хоче привітати вас з наступаючим Новим 2024 роком і порадувати новорічними святковими знижками!

  • Як спорт сприяє кар'єрі21 грудень, 2023

    Спостереження доводять, що спортивні люди витривалі та цілеспрямовані, саме тому вони віддадуть перевагу при прийомі на роботу співробітникам, які мають в інтересах спорт. А психологи стверджують, що заняття спортом не лише сприяють фізичному здоров’ю, а й поліпшенню душевного та психологічного стану. Пропонуємо і вам ознайомитись із цими очевидними фактами в цій статті на Jobs.ua і віддати перевагу фізичним вправам.

  • Як правильно написати лист-пояснення19 грудень, 2023

    Скласти лист-пояснення про власну відсутність на робочому місці чи порушення певних робочих режимів не так уже і складно. Обов’язково скористайтесь зазначеними в цій статті порадами.


↑ Вгору