UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Публікації про роботу
  3. Шукачу
  4. Поради шукачу
  5. Професії для дівчат — ТОП найбільш затребуваних, високооплачуваних і цікавих професій

Професії для дівчат — ТОП найбільш затребуваних, високооплачуваних і цікавих професій

13.11.2019 6020Автор: Олександр Мавлідінов
Професії для дівчат — ТОП найбільш затребуваних, високооплачуваних і цікавих професій

Професії для дівчат — ТОП найбільш затребуваних, високооплачуваних і цікавих професій

13.11.2019     6020Автор: 

Згадуючи із соромом не такі вже й давні часи, коли жінкам забороняли, навіть, навчатися, сьогодні з гордістю можна констатувати, що світ перестав належати лише чоловікам. Успішні жінки – бізнесвумен, відомі політики та яскраві очільники держав – всі ці приклади доводять аксіому можливостей зробити представницям прекрасної статі ту життєву кар’єру, яку вони самі бажають.

Й, хоча час, коли жінки готувалися проводити життя у стінах осель та біля малюків, багато хто з сучасних представниць жіночої половини планети, ще не зовсім розуміє, де може застосувати свої таланти та здібності, перетворюючи своє життя на власну та незалежну від нікого казку.

Тим часом, світ все більше «гарніє», демонструючи появу нових яскравих перемог жінок у самих різних сферах діяльності. Пропонуємо звернути увагу на найбільш популярні професії серед сучасних жінок. Цікаво, ще вони не тільки до вподоби дівчатам, але самі на такі вакансії частіше за все обирають саме кандидатів прекрасної статі.

Творчість

У такому напрямку, лідирує професія дизайнера або ВЕБ-дизайнера. За думкою багатьох спеціалістів, серед кваліфікованих дизайнерів саме жінки здатні більш чутливо відчути тонкі грані сумісності кольорів чи інші важливі нюанси, притаманні професіям та задачам з творчим нахилом. Дівчата, взагалі мають більш витончене почуття смаку, тому їм майже немає тут конкурентів. Кажучи про середні заробітки гарного спеціаліста цієї сфери, сьогодні можна сміливо називати суму еквівалентну 500 доларам США.

Джиджитал- комунікації

Робота SSM менеджером чи інші професії, зв’язані із комунікацією з людьми у соціальних мережах, також – прерогатива дівчат. Наявність креативу та спроможність до швидкого навчання, допоможуть закінчити відповідні курси та отримати досить затребувану професію. Цей напрямок має різноманітні специфіки й там, зовсім реально знайти свою роботу мрії. Приблизні середні здобутки – еквівалент 300 -400 доларів США.

Здоров’я

Напрямок, популярний сьогодні вже сам по собі, а така його сфера, як дієтологія, обумовлює максимальну затребуваність в умілих фахівцях. Й, тут, жінки дають не аби яку фору чоловікам. Здатні до більш прискіпливого ставлення до зовнішності та себе самих. Дівчата, не менш ретельно вивчають й таку складну науку, досягаючи тут значних перемог. Більшість затребуваних дієтологів світу саме молоді жінки. Заробляти тут можна майже необмежено, бо вартість розроблених дієт залежить від складності кожного окремого випадку. Але, заробітки гідні.

професії для дівчат

Реклама

Маркетологи – ще одна професія. Що поступово заповнюється молодими та розумними дівчатами. Здатність до аналізу розвинута у багатьох жінок набагато краще аніж у чоловіків. А. якщо додати сюди навички психолога та вміння заволодіти увагою оточуючих – кращого маркетолога не знайти. Принаймні серед представників статі сильної. Вже після п’яти років вдалої праці, грамотний маркетолог-жінка може розраховувати на зарплатню до 2 000 американських доларів на місяць.

Медицина

Не слід забувати про багатьох відомих лікарів-жінок, що стали справжньою прикрасою світової медицини. Але, найбільш жіночим напрямком цієї сфери залишається стоматологія. Зубний біль – найбільш нестерпний, а здатність жінки розуміти справжній біль та мати високу емпатію (співчуття), обумовили велику кількість вдалих стоматологів прекрасної статі. Молодим дівчатам вдається швидко оволодівати знаннями у цієї професії та заробляти тут від 800 доларів США на місяць.

Туризм

Жага до мандрівок та відкритість до людей – риси характеру, які роблять дівчат лідерами у обійманні такої, роботи, як менеджер по туризму. Багатьом з них вдається досить вдало робити свою справу, зростаючи кар’єрним шляхом та згодом, створюючи власні агенції подорожив. У цьому їм допомагають відчуття нового та вдали винаходи нових напрямків. які будуть цікаві їх цільовій аудиторії. Навіть простий менеджер-дівча, яка популярна серед замовників, може заробляти у цій сфері від 400 американських доларів.

Економіка

Уважність та відповідальність, здатність ретельного аналізу сум та чисел – все це обумовило переважну більшість вдалих та відомих економістів та бухгалтерів серед жінок. Якщо, вас не лякають цифри та численні звіти. Ви швидко можете досягти значних вершин у такої справі, як бухгалтерія. Ну, а скільки може заробляти затребуваний бухгалтер у відомій компанії, здається, можна тільки здогадуватися.

Читайте також

  • Як стати дата-аналітиком і чим він займається22 грудень, 2023

    Пропонуємо вам познайомитися з перспективною сучасною професією, яка допомагає компаніям приймати рішення на основі даних, а не інтуїтивно.

  • Новорічні знижки на сайт Jobs.ua22 грудень, 2023

    Jobs.ua хоче привітати вас з наступаючим Новим 2024 роком і порадувати новорічними святковими знижками!

  • Як спорт сприяє кар'єрі21 грудень, 2023

    Спостереження доводять, що спортивні люди витривалі та цілеспрямовані, саме тому вони віддадуть перевагу при прийомі на роботу співробітникам, які мають в інтересах спорт. А психологи стверджують, що заняття спортом не лише сприяють фізичному здоров’ю, а й поліпшенню душевного та психологічного стану. Пропонуємо і вам ознайомитись із цими очевидними фактами в цій статті на Jobs.ua і віддати перевагу фізичним вправам.

  • Як правильно написати лист-пояснення19 грудень, 2023

    Скласти лист-пояснення про власну відсутність на робочому місці чи порушення певних робочих режимів не так уже і складно. Обов’язково скористайтесь зазначеними в цій статті порадами.


↑ Вгору