UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Публікації про роботу
  3. Новини України і світу
  4. Блог Jobs.ua
  5. Руслан Горовий. Невпинний постачальник допомоги

Руслан Горовий. Невпинний постачальник допомоги

27.07.2022 698
Руслан Горовий. Невпинний постачальник допомоги

Руслан Горовий. Невпинний постачальник допомоги

27.07.2022     698

Сьогодення нашої рідної України просякнуте болем і стражданнями. І це без перебільшення. Трагічні події війни принесли всім українцям величезні втрати, руйнування. У такі часи гостро стоїть питання турботи про дітей та стареньких – захистити їх, надати все необхідне, уберегти. Багато наших небайдужих громадян об’єдналися і готові допомагати й підтримувати тих, хто сьогодні в біді й скруті, кому найважче.

Руслан Горовий, один з таких наших патріотів, – український журналіст, автор відомого проекту «Служба розшуку дітей», заслужений журналіст України, режисер короткометражного та документального кіно, поет і музикант, письменник. У мирний час він старанно робив свій внесок у розвиток нашої культури, поезії й мистецтва. А сьогодні Руслан Горовий, не лише митець, а й волонтер, який об’єднав й згуртував коло себе тих, хто не байдужий до людського горя, готовий йти і їхати на допомогу постраждалим. В соцмержі він називає своє об’єднання «циганський табір».

img_01

Для Київщини Руслан Горовий – перший постачальник допомоги. І це не лише продукти харчування чи одяг, хоча вони теж дуже потрібні. Ситуації різні трапляються. Наприклад, придбали і привезли бабусі-пенсіонерці шифер для будинку, що постраждав від вибухів. В ньому зимуватимуть щонайменше чотири сім’ї. А таких же будинків не один і родин, що не зможуть самотужки полагодити свої домівки. Забезпечили усім необхідним сім’ю з дітками, що нарешті вже серед своїх. Допомагають сім’ям відновити зруйноване житло, яке ще можна відновити й жити в ньому. Бо багато мешканців не хочуть полишати своїх домівок, хоч і зруйновані вщент. Вони об’єднуються у своїй біді допомагаючи один одному розбирати завали і укріплювати ті хати, які ще можна врятувати. Руслан Горовий привіз їм молотки, сокири, розвідні ключі, шланги та інші необхідні інструменти. Для когось знайшов і привіз майстрів, щоб хоч дах зробити над головою і вікна у розбитому будинку. А хтось навіть боїться їхати до своїх руїн.

Біди багато. Руйнування навколо безліч. А серед цих руїн живуть люди. І всім їм хочеться допомогти. Бо неможливо на все це дивитися і нічого не робити.

Ви спитаєте, як же йому це вдається? Багато є у Руслана добрих друзів, які допомагають разом робити добро, чим хто може. Хто ліками, хто продуктами харчування чи одягом, засобами гігієни, або просто коштами. З різних країн приходить допомога від друзів, від небайдужих хто поділяє наше горе, наші втрати.

Jobs.ua надав Руслану Горовому транспорт для більш зручного і швидкого виконання тої нелегкої місії, яку він на себе взяв. Адже це насправді не так легко і просто організувати, знайти, привезти, допомогти, розповсюдити. Руслану це вдається. Величезна кількість подяк надходить йому від різних людей за його небайдужість і безкорисну роботу, а скільки ще чекають на його допомогу.

А допомога надходить і «циганський табір» відразу розвозить найнеобхідніше тим сім’ям, які її потребують. От один з «циганських» друзів безкоштовно передав людям, що відновлюють свої будинки, приблизно сорок вікон, які вони потроху будуть ставити на місце вибитих.

На день у Руслана Горового може бути по сім-вісім адрес в різних населених пунктах Київщини для доставки усілякої допомоги. «Циганський табір» робить все необхідне, аби хоч трохи полегшити життя людей: кому речі, кому ліки, кому їжу, кому інвалідний візок. Табір людей не полишає напризволяще, навіть знаходить тих про кого всі забули і допомагає.

«Три багатодітні родини, мати одиначка і літні люди. Розвезли їжу, речі, які ви принесли нам, плюс дитяче харчування, плюс побутова хімія, телефони і електроінструменти. Приблизно відсотків сімдесят того, що ми везем, це ваша допомога як благодійників. І приблизно тридцять ми купуємо за гроші. Звісно, це приблизні цифри, однак вони показують тенденцію. Кола добра розходяться. І це надважливо» – це один з чисельних постів, які Руслан Горовий розміщує у соцмережі на своїй сторінці.

Багато роботи у Руслана, але сил треба ще більше. З кожною поїздкою з’являються нові знайомства і коло циганських друзів збільшується, і добро розповсюджується далі.

Саме завдяки таким сильним і небайдужим як Руслан Горовий і його друзі з циганського табору ми вистоїмо, переможемо і відбудуємо нашу рідну Україну.

Велика вдячність від усіх нас Русланові за його наполегливу і старанну роботу, за чуйне серце, за бажання бути корисним всім, хто потребує і чекає на його допомогу!

Будемо разом наближати нашу Перемогу!

img_02
img_03
img_04
img_05
img_06

Читайте також

  • Як стати дата-аналітиком і чим він займається22 грудень, 2023

    Пропонуємо вам познайомитися з перспективною сучасною професією, яка допомагає компаніям приймати рішення на основі даних, а не інтуїтивно.

  • Новорічні знижки на сайт Jobs.ua22 грудень, 2023

    Jobs.ua хоче привітати вас з наступаючим Новим 2024 роком і порадувати новорічними святковими знижками!

  • Як спорт сприяє кар'єрі21 грудень, 2023

    Спостереження доводять, що спортивні люди витривалі та цілеспрямовані, саме тому вони віддадуть перевагу при прийомі на роботу співробітникам, які мають в інтересах спорт. А психологи стверджують, що заняття спортом не лише сприяють фізичному здоров’ю, а й поліпшенню душевного та психологічного стану. Пропонуємо і вам ознайомитись із цими очевидними фактами в цій статті на Jobs.ua і віддати перевагу фізичним вправам.

  • Як правильно написати лист-пояснення19 грудень, 2023

    Скласти лист-пояснення про власну відсутність на робочому місці чи порушення певних робочих режимів не так уже і складно. Обов’язково скористайтесь зазначеними в цій статті порадами.


↑ Вгору