UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Публікації про роботу
  3. Шукачу
  4. Все про резюме
  5. Що видалити з резюме прямо зараз

Що видалити з резюме прямо зараз

12.11.2018 332Автор: Лоліта Платошкіна
Що видалити з резюме прямо зараз

Що видалити з резюме прямо зараз

12.11.2018     332Автор: 

Резюме грає важливу при працевлаштуванні. Саме воно вперше знайомить роботодавця із здобувачем і має всього декілька секунд справити неймовірне враження. Зацікавити роботодавця і справді дуже важко, особливо за такий короткий час. Тож, дуже важливо робити резюме повністю відповідним до норм та вимог, а також максимально наповнити його інформаційно, щоб здивувати компанію своїм досвідом роботи та навичками.

Деяким здобувачам іноді здається, що чим більше наповнене резюме, тим краще. Але основними вимогами роботодавців до резюме – це змістовність, точність, чіткість. Нехтуючи цими принципами, здобувачі складають об’ємні резюме, додаючи помилок і невдалих фраз до документу. HR-спеціалісти, навчені досвідом, зауважують, що спеціалісти можуть видалити зі своїх резюме декілька фраз, щоб зробити їх біль ефективними і привабливими для рекрутера. Спробуємо розібратися, що це за фрази та пункти.

Корегуємо резюме

Якщо ви в резюме вказуєте знання мови і воно не відповідає найвищому рівню, то краще взагалі не вказувати рівень. Замість цього можете написати як добре знаєте розмовну, писемну, чи граматика. Також можна просто вказати достатній рівень для спілкування чи листування.

У HR-ів викликає посмішку, коли вони бачать в резюме у особистих навичках такі ключові характеристики: комунікабельність, стресостійкість, працьовитість. Погодьтесь, цими якостями повинен володіти кожен спеціаліст і відповідально відноситись до роботи, яку береться виконувати.

Не зовсім зрозуміло вказування і таких навичок - володіння MS Office. В наш технічний час майже не залишилось людей, хто ніяк не стикається з роботою на комп’ютері чи інших гаджетах. Тому базові знання ПК повинні бути у всіх.

Ще один негативний момент в вашому резюме – рекомендації за запитом. Якщо у вас є справді можливість взяти рекомендації у минулого роботодавця, то чому не зробити це заздалегідь і не подати рекомендаційного листа як додатковий документ. Не витрачайте свій час і час роботодавця на запит про вашу професійну діяльність у минулої компанії.

Не використовуйте в резюме таке застаріле кліше, як «робота на результат». Ми всі працюємо на результат і якщо його немає, то за що ви отримаєте гроші? Уникайте таких голосних фраз, які роблять з вашого резюме відверту «воду».

Читайте також

  • Як стати дата-аналітиком і чим він займається22 грудень, 2023

    Пропонуємо вам познайомитися з перспективною сучасною професією, яка допомагає компаніям приймати рішення на основі даних, а не інтуїтивно.

  • Новорічні знижки на сайт Jobs.ua22 грудень, 2023

    Jobs.ua хоче привітати вас з наступаючим Новим 2024 роком і порадувати новорічними святковими знижками!

  • Як спорт сприяє кар'єрі21 грудень, 2023

    Спостереження доводять, що спортивні люди витривалі та цілеспрямовані, саме тому вони віддадуть перевагу при прийомі на роботу співробітникам, які мають в інтересах спорт. А психологи стверджують, що заняття спортом не лише сприяють фізичному здоров’ю, а й поліпшенню душевного та психологічного стану. Пропонуємо і вам ознайомитись із цими очевидними фактами в цій статті на Jobs.ua і віддати перевагу фізичним вправам.

  • Як правильно написати лист-пояснення19 грудень, 2023

    Скласти лист-пояснення про власну відсутність на робочому місці чи порушення певних робочих режимів не так уже і складно. Обов’язково скористайтесь зазначеними в цій статті порадами.


↑ Вгору