UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Публікації про роботу
  3. Шукачу
  4. Шукаємо вакансії
  5. Уникайте цих помилок при пошуку роботи

Уникайте цих помилок при пошуку роботи

13.02.2019 494Автор: Лоліта Платошкіна
Уникайте цих помилок при пошуку роботи

Уникайте цих помилок при пошуку роботи

13.02.2019     494Автор: 

Іноді молодому спеціалісту досить важко знайти роботу через нестачу досвіду пошуку роботи. В цій справі так само треба набити руку. Кваліфіковані спеціалісти так само дуже часто попадають у складні ситуації при пошуку роботи, бо від цього не застрахований ніхто. HR-ры та менеджери з персоналу рекомендують ретельно готуватися до зустрічі із роботодавцем і більш серйозно ставитися до пошуку роботи. Уникайте зазначених помилок нижче і ви точно станете конкурентним здобувачем при працевлаштуванні.

Найчастіші помилки при працевлаштуванні

Етикет будь-якого спілкування забороняє починати розмову з питань та теми про гроші. Навіть від найкваліфікованішого спеціаліста очікують, в першу чергу, зацікавленості в роботі та новому проекті, а ніяк не в грошах. Питання грошей найкраще обговорити у кінці, як підсумок вашого знайомства та презентації власного досвіду.

Ніколи не беріться критикувати минуле місце роботи, навіть якщо провокаційне питання було підняте роботодавцем. Менеджери по персоналу вважають, що здобувач, який скаржиться на минуле місце роботи- це тривожний знак. Такий спеціаліст найчастіше сприймається як невдячний співробітник, який запам’ятовує та носить в собі образи. Дуже часто роботодавці займають місце саме ваших минулих керівників. Якщо все ж таки вас напряму питають, чому ви вирішили змінити місце роботи, то наголосіть краще на тому, що ви вирішили розвиватися та вирішили змінити обстановку.

Не кажіть напряму роботодавцю, що ви чекаєте ще від багатьох компаній запрошення і ви невпевнені чи будете тут працювати, чи ні. Роботодавець може сприйняти це на свій рахунок і буде вважати, що його запрошення для вас другосортне. Можуть навіть одразу після співбесіди із вами викреслити вас зі списку претендентів.

Та ж сама історія і з питання про ваші плани на майбутнє. Краще відповісти коротко, але точно, ніж якщо ви будете розповідати про те, що хочете у майбутньому стати мандрівником і відправитися у подорож. Роботодавець все ж таки хоче взяти на роботу вмотивованого спеціаліста, який хоче розвиватися у своїй сфері та спеціальності.

І звісно, не забуть продивитися всі соціальні мережі і розчистити їх від непотрібної та сумнівної інформації щодо вас, як спеціаліста, бо роботодавець може контролювати і це.

Читайте також

  • Як стати дата-аналітиком і чим він займається22 грудень, 2023

    Пропонуємо вам познайомитися з перспективною сучасною професією, яка допомагає компаніям приймати рішення на основі даних, а не інтуїтивно.

  • Новорічні знижки на сайт Jobs.ua22 грудень, 2023

    Jobs.ua хоче привітати вас з наступаючим Новим 2024 роком і порадувати новорічними святковими знижками!

  • Як спорт сприяє кар'єрі21 грудень, 2023

    Спостереження доводять, що спортивні люди витривалі та цілеспрямовані, саме тому вони віддадуть перевагу при прийомі на роботу співробітникам, які мають в інтересах спорт. А психологи стверджують, що заняття спортом не лише сприяють фізичному здоров’ю, а й поліпшенню душевного та психологічного стану. Пропонуємо і вам ознайомитись із цими очевидними фактами в цій статті на Jobs.ua і віддати перевагу фізичним вправам.

  • Як правильно написати лист-пояснення19 грудень, 2023

    Скласти лист-пояснення про власну відсутність на робочому місці чи порушення певних робочих режимів не так уже і складно. Обов’язково скористайтесь зазначеними в цій статті порадами.


↑ Вгору