UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Публікації про роботу
  3. Новини України і світу
  4. Блог Jobs.ua
  5. "В рази більше": що думають українці про свої з/п

"В рази більше": що думають українці про свої з/п

3.12.2020 494Автор: Олександр Мавлідінов
"В рази більше": що думають українці про свої з/п

"В рази більше": що думають українці про свої з/п

3.12.2020     494Автор: 

Згідно результатів опитування, яке проводив відомий онлайн-майданчик з пошуку роботи та персоналу Jobs.ua, більшість респондентів, що працюють найманими робітниками, незадоволені власними зарплатами. Й, розбіжність між очікуванням та реальністю доволі суттєва.

«Чи вважаєте ви свою зарплатню справедливою?», - саме це запитував інтернет-ресурс у своїх користувачів.

На думку 25% працівників, які працюють в якості найманих, їх фінансова винагорода за виконання роботи, цілком справедлива, бо «зарплатня відповідає робочим навантаженням». Респонденти відмічають помітне зменшення сум заробітної плати, проте, погоджуються, що й самої роботи, також поменшало, завдяки кризовій ситуації із поширенням пандемії COVID-19 світом.

Також, 28% серед учасників опитування, вважають, що отримують «реальні гроші на період кризи». Цій прошарок респондентів очікує спадання кризового навантаження, пріоритетною задачею для себе, ставлячи збереження робочого місця.

14% українських найманих працівників, які прийняли участь у досліджені Jobs.ua обрали варіантом відповіді «Моя з/п залежить від об'єму виконаної роботи», так як отримують відрядні заробітні платні. Більшість респондентів з їх числа, теж відмічають зниження здобутків, яке торкнулося майже всіх суб’єктів ринків праці світу.

Найбільший показник продемонструвала відповідь «Ні, вважаю, що маю отримувати у рази більше», яку обрали 33% тих співгромадян, хто брав участь в опитуванні Jobs.ua. Серед коментарів респондентів, більшість тих, які кажуть про суттєву розбіжність між тими сумами заробітків, на які очікував найманий робітник, та тими заробітними платами, які він отримує у реальності «тут та зараз».

Не можна не сказати, й про те, що респонденти, які обрали таку відповідь згодні з існуванням серйозних причин, що «ззовні» зашкоджують нормальному функціюванні бізнесів та належному виконанні роботодавцями домовленостей щодо розміру заробітної платні та об’ємів роботи.

Роботодавці, в свою чергу, також мають чимало питань до кваліфікації та зарплатних вимог кандидатів на вакансії, водночас, маючи ще більше питань до розмірів податків та наявності можливостей працювати, не зачиняючись на карантин.

У той самий час, досвід певного єднання, яке можна побачити, як між країнами Європейського союзу, так й у самих країнах, перед обличчям небезпеки, вже демонструє ефективні результати протидії загальній кризі.

«Таке єднання», звичайно складається з «розуміння й розуміння». Коли й найманий працівник. Й його роботодавець, обидва розуміють серйозність викликів, залишаються порядними та щирими по відношенню до партнерства, й кожен зі свого боку, намагаються максимально «підтримувати» й справу, й один одного.

Читайте також

  • Як стати дата-аналітиком і чим він займається22 грудень, 2023

    Пропонуємо вам познайомитися з перспективною сучасною професією, яка допомагає компаніям приймати рішення на основі даних, а не інтуїтивно.

  • Новорічні знижки на сайт Jobs.ua22 грудень, 2023

    Jobs.ua хоче привітати вас з наступаючим Новим 2024 роком і порадувати новорічними святковими знижками!

  • Як спорт сприяє кар'єрі21 грудень, 2023

    Спостереження доводять, що спортивні люди витривалі та цілеспрямовані, саме тому вони віддадуть перевагу при прийомі на роботу співробітникам, які мають в інтересах спорт. А психологи стверджують, що заняття спортом не лише сприяють фізичному здоров’ю, а й поліпшенню душевного та психологічного стану. Пропонуємо і вам ознайомитись із цими очевидними фактами в цій статті на Jobs.ua і віддати перевагу фізичним вправам.

  • Як правильно написати лист-пояснення19 грудень, 2023

    Скласти лист-пояснення про власну відсутність на робочому місці чи порушення певних робочих режимів не так уже і складно. Обов’язково скористайтесь зазначеними в цій статті порадами.


↑ Вгору