UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Публікації про роботу
  3. Все про роботу
  4. Випробувальний термін
  5. Важливі звички, які одразу потрібно розвити на новому місці роботи

Важливі звички, які одразу потрібно розвити на новому місці роботи

8.04.2020 966Автор: Олександр Мавлідінов
Важливі звички, які одразу потрібно розвити на новому місці роботи

Важливі звички, які одразу потрібно розвити на новому місці роботи

8.04.2020     966Автор: 

Надбана звичка, як корисна, так й навпаки, формується в людини, після 21 (плюс-мінус) дню дотримання правил та повторень того, до чого треба звикнути. За цей короткий проміжок часу, людина може встигнути кинути палити, відчуваючи послаблення тютюнової залежності чи зруйнувати своє життя та кар’єру, якщо «складе руки» саме в цей час.

Багато звичок людина отримує з несвідомо, «вдосконалюючи» ті чи інші з них та ретельно укладаючи цеглинки свого характеру у формування натури. Саме від правильності наших звичок може залежати те, як ми плануємо робочий день, встигаємо чи ні у виконання справ, наскільки високий рівень продуктивності, що у більшості випадків обумовлює успішність людини.

Завжди виходить так, що погані звички чіпляються до нас самі, а більшість гарних треба прищеплювати до своєї натури, прикладаючи чимало зусиль. Проте, маючи гарні робочі принципи у якості звичок, людина у будь-якому разі виграє, застосовуючи такий арсенал для швидкого побудування кар’єри.

Контроль та перевірка

Мається на увазі ваше середовище праці та «списки» справ, що підлягають виконанню. Напрацював в себе звичку ревізувати робоче місце наприкінці дня, видаляючи зайве, та підготовлюючи все, що стане потрібно з ранку, людина проецирує такі вимоги на свої інші аспекти життя. Таким чином, з часом можна налагодити що завгодно. Принаймні, просунувшись від ревізії робочого місця до контролю своїх справ та завдань, працівник отримає лише позитивний результат, коли з часом навчиться легко та без зайвих стресів регулювати та встигати виконувати роботу вчасно.

Фіксування

Досить великий відсоток людей, не мають чітко сформованої мети у своєму житті, що на думку психологів може підсвідомо викликати певні некомфортні стани психіки людини. Щоб розібратися в тому, що може стати мрією з великою літери, спочатку, напрацюйте в себе звичку фіксувати та контролювати виконання своїх планів. Як найближчих, так й стратегічних. Ця звичка дійсно допомагає у формуванні мрії та цілі в житті людини та знімає ризики неналежного виконання роботи, завдяки тому, що ви раптово збули щось важливе.

необхідні навички

Повага до часу

Уважно подивіться чи ефективно ви використовуєте свій час. Й робочий, й той, що відведено на ваш відпочинок. Скоріше за все – ні. Для того, щоб врегулювати це питання. Потрібно виявити всі ті подразники, що можуть суттєво відволікати вас від роботи, тощо. Соціальні мережи та докучливі колеги, «порожні» думки та втрачання часу завдяки ваганням у прийнятті рішення – це все справжні монстри, що ненажерливо годуються вашим часом, наражаючи саме вас на ризики невиконання завдань вчасно.

Відмова від всього, що може заважати – необхідна навичка для вдалої праці.

Відпочинок

Не менш потрібен й відпочинок, що гармонійною складовою робочого процесу. Не залежно від того, чи позволяє робочий час та об’єми завдань перепочинок, знайдіть хоча б півгодини на те, що не роботи нічого. Так, саме нічого, просто відпочиваючи. У жодному випадку не беріть з собою гаджет, бо ваш «час для бездіяльності» буде матиме зовсім не ті результати для вашої подальшої роботи.

Дні «фрі текнолоджі»

Вченні та лікар по всьому світу запевняють, що сучасні гаджети здатні наносити здоров’ю людини чимало шкоди. При тому, що нам просто необхідно застосовувати усілякі високотехнологічні пристрої у повсякденному побуті та роботі, ми маємо обов’язково обирати час, в який будемо відпочивати від користування смарт-гаджетами. Мова йдеться не про пару годин: такі перерви треба робити на день-два, як мінімум. Можливо, одразу це й буде складно, фактична залежність від такого виду комунікації має місця у суспільстві. Але згодом, плануючи справи та спілкування з далекою ріднею із врахуванням суто ваших днів без зайвих дзвінків, ви зможете насолоджуватися оточуючим світом, свідомо залишаючи мобільний гаджет вдома.

Зростати

Й у випадках, коли технічно, людина залишається на тій самій посаді без підвищень з будь-яких причин, вона може зростати, вивчаючи щось нове й актуальне, що може стати у нагоді в її професійному житті. якби не складалося на роботі із підвищенням, витративши час на засвоєння унікальної та ефективної на практиці інформації, працівник отримує шанс заявити про себе, шукаючи визнання серед інших профільних роботодавців.

Стежити за перемогами

Не плутайте відчуття перемоги та наявності бажаних результатів з намаганням обдурити самого себе, шляхом самозаспокоєння та обіцянок впоратися «іншим разом». Справжні перемоги слід приймати гідно, шляхетно смакуючи тріумф. Проте, буває й так, що низка зусиль так й не нагороджує нас яскравим результатом, що відповідає ознакам «справжніх перемог». Не поспішайте втрачати дух та уважно проаналізуйте все, що ви робили. Сто відсотків, такий процес матиме щось, що стало новим для вас, наприклад, новий досвід. А це, також, досить непоганий результат, аналіз якого допоможе досягти мети під час наступної спроби.

Читайте також

  • Як стати дата-аналітиком і чим він займається22 грудень, 2023

    Пропонуємо вам познайомитися з перспективною сучасною професією, яка допомагає компаніям приймати рішення на основі даних, а не інтуїтивно.

  • Новорічні знижки на сайт Jobs.ua22 грудень, 2023

    Jobs.ua хоче привітати вас з наступаючим Новим 2024 роком і порадувати новорічними святковими знижками!

  • Як спорт сприяє кар'єрі21 грудень, 2023

    Спостереження доводять, що спортивні люди витривалі та цілеспрямовані, саме тому вони віддадуть перевагу при прийомі на роботу співробітникам, які мають в інтересах спорт. А психологи стверджують, що заняття спортом не лише сприяють фізичному здоров’ю, а й поліпшенню душевного та психологічного стану. Пропонуємо і вам ознайомитись із цими очевидними фактами в цій статті на Jobs.ua і віддати перевагу фізичним вправам.

  • Як правильно написати лист-пояснення19 грудень, 2023

    Скласти лист-пояснення про власну відсутність на робочому місці чи порушення певних робочих режимів не так уже і складно. Обов’язково скористайтесь зазначеними в цій статті порадами.


↑ Вгору