UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Публікації про роботу
  3. Роботодавцю
  4. Все про підбір персоналу
  5. Власна відповідальність - головна навичка керівника

Власна відповідальність - головна навичка керівника

26.03.2019 448Автор: Олександр Мавлідінов
Власна відповідальність  - головна навичка керівника

Власна відповідальність - головна навичка керівника

26.03.2019     448Автор: 

Допомагаючи знайти в собі ті головні властивості, що допоможуть вам у побудові кар’єри, Jobs.ua пропонує придивитися ще до одної рідкісної сьогодні риси людського характеру.

Відповідальність – риса, яка сьогодні професійному житті цінується майже так, як цінуються рідкісні навички та володіння своїми справами.

Сучасні аналітики та психологи, що вже прогнозують зріст уваги до наявності емпатії у потенційних керівників, як основного фактору, що твердить про спроможність вдало керувати, вважають, що відповідальність може стати для багатьох, хто володіє такою властивістю основою їх кар’єрного зростання.

Завдяки особливостям соціального життя сучасного суспільства, більшість, навіть кваліфікованих та досвідчених керівників намагаються прискіпливо відрізняти «свої» обов’язки від «не своїх» та стикаючись з нештатними ситуаціями, по-перше, завдаються питанням «хто за це буде відповідати».

Швидкість розвитку сучасного світу, навпаки, потребує саме тих, хто спроможний прийняти рішення одразу та не вагаючись, тому відповідальність стає привілеєм, та може стати єдиним аспектом по якому будуть обирати майбутнє керівництво.

Читайте також

  • Як стати дата-аналітиком і чим він займається22 грудень, 2023

    Пропонуємо вам познайомитися з перспективною сучасною професією, яка допомагає компаніям приймати рішення на основі даних, а не інтуїтивно.

  • Новорічні знижки на сайт Jobs.ua22 грудень, 2023

    Jobs.ua хоче привітати вас з наступаючим Новим 2024 роком і порадувати новорічними святковими знижками!

  • Як спорт сприяє кар'єрі21 грудень, 2023

    Спостереження доводять, що спортивні люди витривалі та цілеспрямовані, саме тому вони віддадуть перевагу при прийомі на роботу співробітникам, які мають в інтересах спорт. А психологи стверджують, що заняття спортом не лише сприяють фізичному здоров’ю, а й поліпшенню душевного та психологічного стану. Пропонуємо і вам ознайомитись із цими очевидними фактами в цій статті на Jobs.ua і віддати перевагу фізичним вправам.

  • Як правильно написати лист-пояснення19 грудень, 2023

    Скласти лист-пояснення про власну відсутність на робочому місці чи порушення певних робочих режимів не так уже і складно. Обов’язково скористайтесь зазначеними в цій статті порадами.


Часто шукають

↑ Вгору