UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Публікації
  3. Все про підбір персоналу

Публікації "Все про підбір персоналу"

Сторінка 1 з 26

«Публікації» — в цьому розділі, ви зможете знайти, завжди свіжу й актуальну інформацію про ринок праці в Україні. Дізнатися останні новини, що стосуються працевлаштування. Знайти корисні публікації про роботу, поради від фахівців сфери працевлаштування та прочитати свіжі новини від наших партнерів.

  • Реінтеграція ветеранів: поради для роботодавців

    3 вересня 2023 395

    Після завершення війни в Україні налічуватимуться сотні тисяч ветеранів. Втім, ця проблема й наразі є актуальною. Розглянемо добірку порад для роботодавців, як зробити реінтеграцію ветеранів максимально ефективною та продуктивною для обох сторін.

  • Як використовувати соціальні мережі для залучення найкращих талантів

    17 серпня 2023 406

    Запрошую вас ознайомитися з наступними порадами щодо використання соціальних мереж для залучення найкращих талантів до вашої компанії.

  • Як перевірити реальні навички кандидата

    9 липня 2023 658

    Для рекрутера великим випробуванням стає перевірка кандидата, його справжніх знань та умінь, виявлення слабкостей та прогалин, а головне: відповідність запиту роботодавця.

  • Як сорсеру використовувати ChatGPT в роботі

    14 травня 2023 921

    ChatGPT насправді володіє вміннями, які стануть в нагоді багатьом спеціалістам. Давайте дізнаємось як.

  • Аутсорс охорони праці: що це таке, коли та кому потрібний

    4 травня 2023 770

    КЗпП в Україні встановлено, що на промислових підприємствах обов’язково потрібно організувати службу з охорони праці, якою б керував професійний спеціаліст - інженер в цій сфері. Тож, якщо компанія не може дозволити працевлаштування такого спеціаліста, але керівник має намір організувати цю ланку в повній відповідності до законодавчих норм, найкращий вихід - звернутися до аутсорсингу охорони праці.

  • Сторітелінг у рекрутингу: як це працює

    7 квітня 2023 390

    Компанії, які вдаються до використання сторітелінгу в просуванні свого бренду, можуть отримати низку переваг перед своїми конкурентами. В цій статті пропонуємо вам з’ясувати, як це працює.

  • Як шукати співробітників, якщо ви відкриваєте офіс в Польщі: поради рекрутерки

    28 березня 2023 194

    Чимало українських компаній, які вимушено релокувалися до Польщі, шукають там співробітників. Однією з перепон на цьому шляху є відмінності між українським та польським ринком праці. Пропонуємо вам добірку порад, як шукати співробітників, якщо ви відкриваєте офіс в Польщі.

  • Найпоширеніші стереотипи про працівників, яким за п’ятдесят

    9 березня 2023 305

    В основі нелюбові роботодавців до працівників, яким за п’ятдесят, лежить багато міфів та стереотипів. В цій статті від порталу з працевлаштування Jobs.ua спробуємо розвінчати найпоширеніші стереотипи про працівників, яким за 50+.

  • Прихована сила інтровертів як працівників

    23 лютого 2023 306

    В цій статті від порталу Jobs.ua спробуємо поглянути на прихований потенціал інтровертів, яким вони володіють і який може бути корисний їхнім роботодавцям, якщо знати, як правильно використати «тиху силу» інтровертів.

  • Професійні риси ефективного топ-менеджера

    2 грудня 2022 718

    Портал з працевлаштування Jobs.ua досліджував, якими професійними рисами повинен володіти ефективний топ-менеджер. Відповідь – далі в статті.


Ctrl →
1 з 26

Шукаєте роботу?

Шукаєте персонал?

Часто шукають

↑ Вгору