UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Публікації про роботу
  3. Роботодавцю
  4. Все про підбір персоналу
  5. Як правильно поставити вимоги до претендента

Як правильно поставити вимоги до претендента

22.03.2018 731Автор: Лоліта Платошкіна
Як правильно поставити вимоги до претендента

Як правильно поставити вимоги до претендента

22.03.2018     731Автор: 

Найчастіша помилка роботодавця - завищення вимог до здобувача. Ви можете скільки завгодно додавати нулі в інформацію про заробітну плату, розширювати список обов'язків і вимог до фахівця, але це все не допоможе вам знайти потрібного спеціаліста для вашої компанії. Формулювання і визначення точних вимог грає вирішальну роль в тому, якого фахівця ви отримаєте в результаті.

HR-ри і менеджери з персоналу стверджують, що чітко позначені вимоги до претендента - запорука швидкого і ефективного пошуку спеціаліста в компанію. Залишається тільки правильно позначити ці вимоги.

Як поставити правильні вимоги перед здобувачем?

Щоб підібрати грамотного фахівця в компанію, необхідно ретельно вивчити його досвід роботи. Почніть з вимог до освіти здобувача. Багато роботодавців практично не звертають увагу на освіту і місце навчання. Звичайно, є куди більш важливі і вагомі чинники, що впливають на рішення роботодавця про претендента, тим не менш, отримана освіта в престижних українських ВНЗ-ах говорить про якість знань і фахівців.

Вимоги до претендента повинні також відображати вимоги до професійного стажу і навичкам. Залежно від того, кого ви шукаєте - молодого фахівця або досвідченого кваліфікованого, то і вимоги до стажу роботи і навичкам будуть різними. Молодий фахівець вимагає більше часу на навчання, кваліфікований цінується більше, але і вимог до нього відповідно його вмінням.

Позначаючи вміння у вакансіях чітко розписуйте безпосередні обов'язки, які виконуватиме фахівець. Не придумуйте нічого зайвого, якщо ви розраховуєте на подальшу співпрацю з претендентом, і розраховуєте, що він буде виконувати будь-які додаткові завдання, то опустіть їх поки що, адже працівник ще повинен пройти випробувальний термін.

Варто пред'являти і вимоги до його особистих якостей. Вони також пов'язані з професійними навичками. Ні для кого не секрет, що менеджер повинен бути комунікабельним, товариським і чуйним. Також будь-яка професія вимагає від фахівця наявності певних особистісних якостей. Позначайте і їх у вакансіях.

Сформулювавши чітко і точно вимоги за перерахованими вище вимогами, ваша вакансія буде повною і ви зможете найбільш точно підібрати співробітника в офіс.

Читайте також

  • Як стати дата-аналітиком і чим він займається22 грудень, 2023

    Пропонуємо вам познайомитися з перспективною сучасною професією, яка допомагає компаніям приймати рішення на основі даних, а не інтуїтивно.

  • Новорічні знижки на сайт Jobs.ua22 грудень, 2023

    Jobs.ua хоче привітати вас з наступаючим Новим 2024 роком і порадувати новорічними святковими знижками!

  • Як спорт сприяє кар'єрі21 грудень, 2023

    Спостереження доводять, що спортивні люди витривалі та цілеспрямовані, саме тому вони віддадуть перевагу при прийомі на роботу співробітникам, які мають в інтересах спорт. А психологи стверджують, що заняття спортом не лише сприяють фізичному здоров’ю, а й поліпшенню душевного та психологічного стану. Пропонуємо і вам ознайомитись із цими очевидними фактами в цій статті на Jobs.ua і віддати перевагу фізичним вправам.

  • Як правильно написати лист-пояснення19 грудень, 2023

    Скласти лист-пояснення про власну відсутність на робочому місці чи порушення певних робочих режимів не так уже і складно. Обов’язково скористайтесь зазначеними в цій статті порадами.


↑ Вгору