UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Публікації про роботу
  3. Шукачу
  4. Все про резюме
  5. Як припинити вдосконалювати власне резюме

Як припинити вдосконалювати власне резюме

9.01.2020 508Автор: Лоліта Платошкіна
Як припинити вдосконалювати власне резюме

Як припинити вдосконалювати власне резюме

9.01.2020     508Автор: 

Деякі спеціалісти в період пошуку роботи намагаються приділити максимально уваги резюме. Вони його ретельно вичитують, часто дописують, переписують і виправляють його. Але спеціалісти сфери рекрутингу стверджують, що постійне переписування і вдосконалення резюме не прискорює пошуку роботи, а в деяких випадках навіть шкодить. Саме тому для спеціаліста дуже важливо вчасно припинити виправляти резюме, а краще зосередитись на інших більш ефективних способах прискорити власне працевлаштування.

Ефективні способи прискорити пошук роботи

Як зазначають менеджери з персоналу, в середньому пошук роботи займає у спеціаліста від 2 тижнів до 2 місяців. І в цей час так хочеться хоч трохи прискорити своє працевлаштування, тим самим вплинути на цей процес. Ми зібрали для вас дієві лайфхаки, які допоможуть вам прискорити пошук роботи та припинити вдосконалювати власне резюме.

Для того щоб припинити вдосконалювати резюме треба з самого початку виділити час на перевірку. Для цього можете скористатися спеціальними онлайн-ресурсами перевірки орфографії. Якщо у вас є така можливість, попросіть рідних чи друзів передивитися уважно резюме. Це допомагає з іншого ракурсу іншим людям ознайомитись із діловим документом. Незамилене око допомагає іноді відшукати такі помилки, на які б ви ніколи не звернули увагу. Ще одна вагома причина, за якою вам необхідно негайно припинити вдосконалення резюме - постійне доповнення ділового документа незначними фактами вашого професійного досвіду. Дуже часто починають пригадуватись факти з минулого досвіду чи курси, які зовсім не потрібні для вакансії. Щоб уникнути цього, одразу ставати вимоги до резюме на початку написання: коротко, точно, важливе. Окрім того, постійно вносячи правки, ви можете допустити додатково велику кількість помилок.

Щоб прискорити пошук роботи, вам зовсім не потрібно постійно переписувати резюме, а треба оновлювати його статус на сайті пошуку роботи. Це допоможе роботодавцям бачити ваше резюме в топі та звертати на вас увагу. Непоганим лайфхаком для здобувачів є пошук гарячих вакансій. Іноді таким чином можна знайти непогані пропозиції, єдине правило - швидко реагуйте.

Складіть з самого початку якісне резюме, припиніть вдосконалювати його, та зосередьтесь на процесі пошуку роботи.

Читайте також

  • Як стати дата-аналітиком і чим він займається22 грудень, 2023

    Пропонуємо вам познайомитися з перспективною сучасною професією, яка допомагає компаніям приймати рішення на основі даних, а не інтуїтивно.

  • Новорічні знижки на сайт Jobs.ua22 грудень, 2023

    Jobs.ua хоче привітати вас з наступаючим Новим 2024 роком і порадувати новорічними святковими знижками!

  • Як спорт сприяє кар'єрі21 грудень, 2023

    Спостереження доводять, що спортивні люди витривалі та цілеспрямовані, саме тому вони віддадуть перевагу при прийомі на роботу співробітникам, які мають в інтересах спорт. А психологи стверджують, що заняття спортом не лише сприяють фізичному здоров’ю, а й поліпшенню душевного та психологічного стану. Пропонуємо і вам ознайомитись із цими очевидними фактами в цій статті на Jobs.ua і віддати перевагу фізичним вправам.

  • Як правильно написати лист-пояснення19 грудень, 2023

    Скласти лист-пояснення про власну відсутність на робочому місці чи порушення певних робочих режимів не так уже і складно. Обов’язково скористайтесь зазначеними в цій статті порадами.


↑ Вгору