UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Публікації про роботу
  3. Роботодавцю
  4. На допомогу HR
  5. Як створити ефективну вакансію

Як створити ефективну вакансію

4.08.2019 625Автор: Лоліта Платошкіна
Як створити ефективну вакансію

Як створити ефективну вакансію

4.08.2019     625Автор: 

Багато хто з пошуковців вважають, що найскладніше всього скласти ефективне резюме, щоб воно сподобалось роботодавцю, зацікавило його та вплинуло на рішення запросити спеціаліста на співбесіду. Але кожний роботодавець може оскаржити це рішення, бо, насправді, створити ефективну вакансію - вміння, яке вимагає не меньших зусиль та здібностей.

В наш час, здобувачі не менш розвинуті та розбірливі в вакансіях, які пропонує їм ринок праці, ніж роботодавці. Вони вважають, якщо вони вкладуються в створення резюме, то і роботодавець повинен зацікавити спеціаліста починаючи з вакансії. Тому для де-яких роботодаців це серйозне завдання: створити ефективну вакансію.

Як створити вакансію роботодавцю

Якщо ви замислились над тим, щоб створити ефективну вакансію для залучення фахівців на рекрутинговому порталі, то вам треба спочатку зареєструвати свою компанію та заповнити давні про контактну особу. На цьому етапі дуже важливо давати правильні та інформативні дані, які б допомагали здобувачу зрозуміти, в якій професійній отраслі вона працює та загальне направлення, цілі. Заздалегідь підготуйте інформаційну довідку про компанію зазначивши наступне: рік створення, направлення діяльності чи розгалуження.

Коли ваша компанія буде зареєстровано, зможете перейти до формування вакансій напряму від комапнії.

Створюючи вакансію, роботодавець повинен добре розумітися в тому, кого саме він шукає на ту чи іншу посаду. Для цього може дати відповідь на наступні питання: чи може компанія обійтися без цього спеціаліста, розподіливши обов’язки між іншими спеціалістами; які обов’язки повинен виконувати спеціаліст, які його функції в компанії; які вимоги на кандидата на цю посаду, який мінімальний та максимальний розмір заробітньої плати цієї вакансії. Також, здобувачам завжди цікаві питання соцпакета та інші переваги саме цієї вакансії в саме цій компанії.

Щоб вакансія й справді була ефективнішою для пошуку спеціалістів, радимо цікаво подавати запит і формувати більш цікаво вакансію. Проявіть трохи творчості та зацікавленност і в описі вакансії й успіх виам гарантовано. Щоб зробити вакансію ефективнішою - оберіть функцію Гарячих вакансій. І тоді ваша вакансія завжди буде одніє з перших серед інших роботодавців.

Читайте також

  • Як стати дата-аналітиком і чим він займається22 грудень, 2023

    Пропонуємо вам познайомитися з перспективною сучасною професією, яка допомагає компаніям приймати рішення на основі даних, а не інтуїтивно.

  • Новорічні знижки на сайт Jobs.ua22 грудень, 2023

    Jobs.ua хоче привітати вас з наступаючим Новим 2024 роком і порадувати новорічними святковими знижками!

  • Як спорт сприяє кар'єрі21 грудень, 2023

    Спостереження доводять, що спортивні люди витривалі та цілеспрямовані, саме тому вони віддадуть перевагу при прийомі на роботу співробітникам, які мають в інтересах спорт. А психологи стверджують, що заняття спортом не лише сприяють фізичному здоров’ю, а й поліпшенню душевного та психологічного стану. Пропонуємо і вам ознайомитись із цими очевидними фактами в цій статті на Jobs.ua і віддати перевагу фізичним вправам.

  • Як правильно написати лист-пояснення19 грудень, 2023

    Скласти лист-пояснення про власну відсутність на робочому місці чи порушення певних робочих режимів не так уже і складно. Обов’язково скористайтесь зазначеними в цій статті порадами.


↑ Вгору