UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Публікації про роботу
  3. Все про роботу
  4. Ваша зарплата
  5. Яку зарплату вказувати в резюме?

Яку зарплату вказувати в резюме?

27.10.2019 1041Автор: Лоліта Платошкіна
Яку зарплату вказувати в резюме?

Яку зарплату вказувати в резюме?

27.10.2019     1041Автор: 

Заробітна плата - одне з делікатних питань, яке необхідно вирішити здобувачу із роботодавцем. Саме через резюме роботодавець вперше має змогу дізнатися про запитуваний розмір зарплати. Тому перед здобувачем постає завдання визначитись із розміром зарплати та зазначити власну пропозицію. Саме від цього залежить чи запросить роботодавець здобувача на співбесіду.

Здобувачу досить складно визначитись із розміром зарплати для вказівки в резюме. Вказавши завелику суму, можна отримати статус відсутності навичок адекватної власної оцінки здібностей. Вказавши замалу - понизите свій професійний рівень. Єдиний вірний крок - реально оцінити свої здібності та точно визначити середні розміри заробітної плати за вашою спеціальністю.

Як реально визначити розміри заробітної плати за фахом

Якщо перед вами саме постало завдання визначитись із розміром заробітної плати для резюме, то справжнім помічником для вас стане ринок праці. Зараз дуже просто дізнатися про найбільший та найменший рівень зарплати за допомогою рекрутингових ресурсів пошуку спеціалістів чи роботодавців провідних компаній. Достатньо відшукати запити за вашою спеціальністю, як ви одразу зможете визначити як найменший, так і найбільший розмір зарплати. Після цього найкращим варіантом стане обрати серединку, щоб не викликати у роботодавців зайвих вагань щодо вашої кандидатури.

Якщо навіть визначившись із золотою серединкою, ви все ще вагаєтесь із вказівкою зарплати в резюме, то далі треба діяти з власних міркувань. Багато хто зі здобувачів вирішують назвати заробітну плату трохи більшою за середній рівень, щоб у разі незгоди роботодавця зберегти хоча б середній рівень оплати. Саме таким лайфхаком і радимо користуватися здобувачам.

Коли середній рівень заробітної плати краще понизити здобувачу? Звісно ж, коли, проаналізувавши запити роботодавців та вимоги щодо вакансії, ви зрозуміли, що вам не вистачає професійної компетентності та ваші здібності не дотягують до потрібного рівня.

До цього ж будьте готові обґрунтувати ваше рішення щодо розміру заробітної плати із роботодавцем на співбесіді. Можете сміливо оперувати таким підтвердженням: у мене є досвід роботи в цій сфері чи посаді, у мене є рекомендаційний лист з минулого місця роботи, в мене є відзнаки чи успіхи в роботі на цій спеціальності.


Читайте також

  • Як стати дата-аналітиком і чим він займається22 грудень, 2023

    Пропонуємо вам познайомитися з перспективною сучасною професією, яка допомагає компаніям приймати рішення на основі даних, а не інтуїтивно.

  • Новорічні знижки на сайт Jobs.ua22 грудень, 2023

    Jobs.ua хоче привітати вас з наступаючим Новим 2024 роком і порадувати новорічними святковими знижками!

  • Як спорт сприяє кар'єрі21 грудень, 2023

    Спостереження доводять, що спортивні люди витривалі та цілеспрямовані, саме тому вони віддадуть перевагу при прийомі на роботу співробітникам, які мають в інтересах спорт. А психологи стверджують, що заняття спортом не лише сприяють фізичному здоров’ю, а й поліпшенню душевного та психологічного стану. Пропонуємо і вам ознайомитись із цими очевидними фактами в цій статті на Jobs.ua і віддати перевагу фізичним вправам.

  • Як правильно написати лист-пояснення19 грудень, 2023

    Скласти лист-пояснення про власну відсутність на робочому місці чи порушення певних робочих режимів не так уже і складно. Обов’язково скористайтесь зазначеними в цій статті порадами.


↑ Вгору