Плюси професії:
Студентам дають можливість застосувати отримані знання в кафе, ресторанах, барах і їдальнях міста. Більшість вже під час практики знаходять майбутнє місце роботи.
Кухарям, випускникам коледжів привласнюється третя категорія. З нею можна йти в помічники кухаря, поступово дослужитися до су-шефа правої руки, шеф-повара, і нарешті, до самого шеф-повара. Шеф-кухар, це вже 5-6 розряди. Останнім часом багато випускників коледжів і ліцеїв залюбки йдуть в особисті кухарі і в їдальні приватних фірм. З урахуванням зарплат (від 500 доларів) цей варіант перспективний і попит на нього росте.
Коледж за фахом "Кухар", після навчання привласнюється 3 категорія.
А ви знаєте, що професія кухаря не тільки цікава, але і достатньо складна? Щоб з вас вийшов чудовий Кухар, потрібно володіти теоретичним і практичними знаннями, а головне - уміти гармонійно їх об'єднувати в процесі роботи.
Також пам'ятайте - успішний Кухар не може собі дозволити допустити помилку в роботі. Тим більше, якщо ви налаштовані на успішну кар'єру. Адже підвищують тільки кваліфікованих фахівців.
Якщо ж ви вже вирішили, що Кухар – це ваша майбутня професія, але ще не знаєте, як стати кухаря, перегляньте пропозиції українських вузів і учбових центрів по підготовці фахівців цієї сфери.