UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Онлайн консультація юриста
  3. Інше

Інше #109581

Питання від Олег (11 квітень 2020):
1) Чи підлягає державній реєстрації право оренди нерухомого майна, якщо договір оренди укладений на рік ? 2) Чи підлягає державній реєстрації купівля-продаж автотранспорту ?

Ответ юриста (14 квітень 2020) :

консультация на сайте проводится только по трудовому законодательству.

Інше, інші питання

    Наталія (21 лютий 2024)

    Доброго дня! Чи може медична сестра ліцею суміщати виконання обов'язків вихователя по підвозу дітей? Та чи можна її тарифікувати як педагогічного працівника? Дякую.

     Переглянути відповідь

    Наталія (12 лютий 2024)

    Добрий день. Чи має право підприємство самостійно присвоїти ( раніше не було взагалі) робітникам розряди? При присвоєнні розрядів керуємось ДКХП. Якщо в ДКХП професія не розподіляється на розряди, як бути?

     Переглянути відповідь

    Наталія (12 лютий 2024)

    Добрий день. Плануємо присвоїти розряди робітникам підприємства. Чи маємо ми право самостійно присовїти розряди робітникам ? ( за погодженням з представником трудового колектива) розробити Положення про присвоєння розрядів , внести відповідні дані в колективний договір. створити комісію, взяти за основу при присвоєнні розрядів ДКХП . Якщо в ДКХП професія не розподіляється за розрядами . як бути?

     Переглянути відповідь

    Світлана ( 7 лютий 2024)

    Доброго дня Підкажіть, будь ласка, чи має право керівник державного підприємства ввести працівників в мінус по годинам( норма годин за квартал не буде відпрацьована) і заставити працівників писати заяви на свій рахунок. Дякую

     Переглянути відповідь

    Галина Пилипчук ( 9 січень 2024)

    Доброго дня.Скажіть будь ласка у мене диплом початкової школи чи маю право пройшовши курси, викладати у 10.11 класі.

     Переглянути відповідь

    Тетяна (15 грудень 2023)

    У 2017р. пройшла курси підвищення кваліфікації. У 2021р пішла в декретну відпустку. 1.09.2023р повернулась на роботу у свою школу. Коли я маю пройти курси підвищення кваліфікації, щоб не втратити свою категорію?

     Переглянути відповідь

    Тетяна ( 7 грудень 2023)

    Добрий день. Турбує таке питання. Закінчила ВУЗ в 1994 році. У дипломі та додатку до нього вказано різні спеціальності. У дипломі- ,, вчитель російської мови та літератури,, , а в додатку- ,, вчитель російської мови та світової літератури,,. Чи правомірно це? І яка ж у мене спеціальність? Мені зараз це дуже важливо. Неодноразово зверталася письмово на адресу Вузу, але відповіді не отримала. Дякую

     Переглянути відповідь

    Алла ( 2 грудень 2023)

    Добрий вечір! Підкажіть будь ласка, чи безпечно лишати копію паспорта, якщо надаєш послугу фізичній особі? Также як, прибирання квартири.

     Переглянути відповідь

    Татьяна (29 листопад 2023)

    Добрый вечер такой вопрос я военнослужащая и при этом я мать-одиночка я слышала такое что я имею право не ехать на выезда и на выполнение боевых действий

     Переглянути відповідь

    Віталій (21 листопад 2023)

    Чи може трудовий колектив провести збори в робочий час без відомості керівника підприємства і прийнятити рішення, наприклад, про подання письмового звернення до керівника з ціллю укладання колективного трудового договору.

     Переглянути відповідь

Шукаєте роботу?

Шукаєте персонал?

Часто шукають

↑ Вгору