UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Публікації про роботу
  3. Шукачу
  4. Співбесіда без проблем
  5. Чому вам відмовляють після співбесід

Чому вам відмовляють після співбесід

21.05.2019 320Автор: Лоліта Платошкіна
Чому вам відмовляють після співбесід

Чому вам відмовляють після співбесід

21.05.2019     320Автор: 

Відмова работодавця після співбесіди - досить часте і розповсюджене явище. Виправдати це можна тим, що роботодавець намагається індивідуально під компанію та сферу діяльності підібрати того спеціаліста, який буде підходити найкраще. Отже, якщо ви знову отримуєте відмову від роботодавця, то значить існують певні вагомі причини, які заважають вам працевлаштуватися, а роботодавцю взяти саме вас на цю вакансію.

Найчастіше тиша від роботодавця після співбесіди означає, що той або ще думає на ваш рахунок, або продовжує шукати і виключив вашу кандидатуру зі списків. Або відмова звучить, що ви не підходите компанії, не пояснюючи справжні причини, через які ви отримаєте незгоду. А їх обов’язково треба знати, щоб вміти виправитись і мати змогу успішно працевлаштуватися надалі. Отже, рекрутинговивй портал jobs.ua підібрав для вас справжні причини, чому відмовляють спеціалістам після співбесід, відібрані особисто HR-ми українських компаній.

Причини відмови на співбесідах

Одна із розповсюдженіших причин відмови на співбесідах - невідповідність вами заявлених в резюме умінь із тим, що ви показали на співбесіді або після тестовго завдання. Саме тому, дуже рекомендуємо вам ще раз пройтися по вашим зазначеним умінням, і якщо потрібно - відредагувати резюме ще до відправлення за вакансією. Ви уникнете надалі багатьох неприємностей та зайвих розтрат часу.

Наступна причини вашої відмови на співбесіди - ви часто змінювали місце роботи і не маєте вагомих обгрунтувань з чим це пов’язано. Негативне віднрошення роботодавця виникає, якщо ви не даєте конкретних пояснень вашого звільнення і з останнього місця рроботи. Або даєете, але перевіривши інформацію, вона не виправдилась.

Ви запросили на співбесіді більшу заробітню плату, ніж була заявлена в резюме? Це також може стати певною проблемою і відкладання вашої кандидатури роботодавцем на крайній випадок. Якщо не знаєте, яку зазначити заробітню плату, то краще проанлизуйте рынок праці та відберіть середньостатистичну зарплату, заявлену роботодавцями та здобувачами. Це допомже вам швидко визначитись із цим питанням.

Читайте також

  • Як стати дата-аналітиком і чим він займається22 грудень, 2023

    Пропонуємо вам познайомитися з перспективною сучасною професією, яка допомагає компаніям приймати рішення на основі даних, а не інтуїтивно.

  • Новорічні знижки на сайт Jobs.ua22 грудень, 2023

    Jobs.ua хоче привітати вас з наступаючим Новим 2024 роком і порадувати новорічними святковими знижками!

  • Як спорт сприяє кар'єрі21 грудень, 2023

    Спостереження доводять, що спортивні люди витривалі та цілеспрямовані, саме тому вони віддадуть перевагу при прийомі на роботу співробітникам, які мають в інтересах спорт. А психологи стверджують, що заняття спортом не лише сприяють фізичному здоров’ю, а й поліпшенню душевного та психологічного стану. Пропонуємо і вам ознайомитись із цими очевидними фактами в цій статті на Jobs.ua і віддати перевагу фізичним вправам.

  • Як правильно написати лист-пояснення19 грудень, 2023

    Скласти лист-пояснення про власну відсутність на робочому місці чи порушення певних робочих режимів не так уже і складно. Обов’язково скористайтесь зазначеними в цій статті порадами.


↑ Вгору