UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Публікації про роботу
  3. Все про роботу
  4. Грошове питання
  5. Чому варто інвестувати в мобільний геймінг?

Чому варто інвестувати в мобільний геймінг?

24.12.2021 392
Чому варто інвестувати в мобільний геймінг?

Чому варто інвестувати в мобільний геймінг?

24.12.2021     392

Так чи інакше, усі ми любимо розваги. А мобільний геймінг можна віднести до найдоступніших розваг у світі. І в певному сенсі найдешевших, адже більшість ігор влаштовано за принципом free-to-play, тобто «грай безкоштовно, але за певний комфорт у грі – будь ласка, плати». Портал з працевлаштування Jobs.ua пропонує розібратися в такому цікавому питанні, чому інвестиції в мобільний геймінг ніколи не втратять актуальності.

Залежність від ігор і постійних розваг

Людство завжди любило розважатися. Це закладається в нас від народження, бо ми зростаємо, навчаючись багатьом речам в ігровому режимі, і любов до ігор і розваг залишається з нами назавжди. В кожного з нас по-своєму проявляється залежність від розваг, але статистика свідчить, що кількість геймерів у світі й надалі зростатиме. За прогнозами, в 2024 році три мільярди людей в світі будуть геймерами.

Доступність мобільного геймінгу

Якщо поміркувати, висновки напрошуються самі собою: доступність інтернету і смартфонів призвела до масового поширення мобільного геймінгу. Ми можемо грати завжди і всюди, де б не перебували. Тим паче, вибір мобільних ігор такий, що очі розбігаються: ви можете досліджувати найнеймовірніші фантастичні світи, пробувати себе в ролі різних персонажів, побувати в минулому чи майбутньому, бути хорошим чи поганим героєм. Усе це дає той багатогранний спектр емоцій, доступний, завдяки сучасним технологіям, на кожному кроці.

Графіка постійно вдосконалюється

Давно минули ті часи, коли графіка в мобільних іграх була на рівні Майнкрафту. Красива і деталізована геймерська картинка може викликати захват навіть у далеких від ігрової залежності людей. Та й постійне вдосконалення графіки не лише тримає в полоні затятих геймерів, а й дозволяє постійно розширювати аудиторію.

Мобільний геймінг як форма ескапізму

Можна заради інтересу скачати якусь гру, щоб зіграти в неї раз-другий… а потім в якийсь момент отямитися і виявити, що без цієї гри вже складно розслаблятися і знімати стрес. А кризові ситуації в світі сприяють зростанню інтересу до мобільних ігор з боку користувачів смартфонів. Особливо від світових криз виграє ринок мобільного геймінгу в розвинених країнах, бо люди з великим рівнем доходу охоче купують нові ігри і вливають реальні гроші на усіх стадіях ігрового процесу.

Штучний інтелект, метавсесвіт і мобільні ігри

Застосування штучного інтелекту в дослідженні і розробці мобільних ігор дозволяє зрозуміти розробникам, які ігрові елементи захоплюють увагу людини найбільше. Тому ігри стають усе привабливішими і цікавішими. Ми стоїмо на порозі віртуального метавсесвіту, і чимало компаній зацікавлені в тому, щоб взяти активну участь в цьому масштабному проекті. Зрозуміло, що мобільний геймінг теж не залишиться в стороні.

Отже, усі перераховані вище причини свідчать, що інтерес до мобільних ігор у людей не згасне ніколи. Що автоматично означає: інвестиції в цю сферу – це спосіб отримати стабільне джерело пасивного доходу.

Читайте також

  • Як стати дата-аналітиком і чим він займається22 грудень, 2023

    Пропонуємо вам познайомитися з перспективною сучасною професією, яка допомагає компаніям приймати рішення на основі даних, а не інтуїтивно.

  • Новорічні знижки на сайт Jobs.ua22 грудень, 2023

    Jobs.ua хоче привітати вас з наступаючим Новим 2024 роком і порадувати новорічними святковими знижками!

  • Як спорт сприяє кар'єрі21 грудень, 2023

    Спостереження доводять, що спортивні люди витривалі та цілеспрямовані, саме тому вони віддадуть перевагу при прийомі на роботу співробітникам, які мають в інтересах спорт. А психологи стверджують, що заняття спортом не лише сприяють фізичному здоров’ю, а й поліпшенню душевного та психологічного стану. Пропонуємо і вам ознайомитись із цими очевидними фактами в цій статті на Jobs.ua і віддати перевагу фізичним вправам.

  • Як правильно написати лист-пояснення19 грудень, 2023

    Скласти лист-пояснення про власну відсутність на робочому місці чи порушення певних робочих режимів не так уже і складно. Обов’язково скористайтесь зазначеними в цій статті порадами.


↑ Вгору