UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Публікації про роботу
  3. Все про роботу
  4. Кар'єра
  5. Досягаємо нові висоти в новому році

Досягаємо нові висоти в новому році

5.01.2020 501Автор: Лоліта Платошкіна
Досягаємо нові висоти в новому році

Досягаємо нові висоти в новому році

5.01.2020     501Автор: 

Для багатьох українців прихід нового року знаменується з новими змінами у житті й на робочому місці. Більш ніж половина спеціалістів очікують вагомих змін на роботі: підвищення по службових сходинках, підвищення заробітної плати, відкриття власної справи, працевлаштування в топових компаніях. Хочеться вірити, що кожний спеціаліст зможе здійснити свою мрію щодо покращення робочих умов. jobs.ua створили для вас практичні поради, які допоможуть вам у досягненні власних завдань та мрій на найближчий рік.

Як збільшити професійний успіх в новому році?

Рік тільки розпочався, тому краще за всього спланувати власну діяльність на декілька півріч, що, до речі, підвищить ваші шанси скоригувати вашу спрямованість до поставленої мети. Щоб досягти певних результатів в роботі, необхідно діяти з самого початку року. Отже, перше й невідкладне правило вашого майбутнього успіху - плануйте досягнення власних цілей.

Якщо справді хочете досягти нових висот в професійній сфері, то намагайтесь в будь-якій діяльності бути першим. Нововведення часто лякають робітників, вони не одразу погоджуються на нові завдання. Для вас це справжній шанс стати першим, проявити себе, та відкрити для себе щось нове - збільшити знання. Не бійтесь бути першим, вести за собою інших. Керівників та директорів відрізняє від звичайного робочого персоналу - вміння брати на себе відповідальність за будь-які рішення, пов’язані з вашою професійною діяльністю. Але пам’ятайте, мало оголосити себе відповідальним за справу чи проєкт, треба ще довести її до кінця від самого початку. Не забувайте обговорювати свої плани на професійний ріст із керівником відділу чи директором компанії. Може бути і таке, що на вас у керівника відділу зовсім інші плани, або він не знає про ваші, а старання не помічає. Тому, якщо ви ще не заявили про себе, то саме час це зробити. Може саме ця дія надасть вам значний поштовх у перспективне майбутнє, якому посприяє ваш керівник. Звісно, не забувайте займатися саморозвитком. Розвиток в рамках однієї компанії не завжди є всеоб’ємним. Тому, паралельно займайтеся саморозвитком в тому, що вас цікавить. Можливо, це буде навіть зовсім інше направлення, ніж на вашій роботі. Але чому ні, якщо вам це цікаво.

Успіху вам та нових висот в новому році на професійному терені.


Читайте також

  • Як стати дата-аналітиком і чим він займається22 грудень, 2023

    Пропонуємо вам познайомитися з перспективною сучасною професією, яка допомагає компаніям приймати рішення на основі даних, а не інтуїтивно.

  • Новорічні знижки на сайт Jobs.ua22 грудень, 2023

    Jobs.ua хоче привітати вас з наступаючим Новим 2024 роком і порадувати новорічними святковими знижками!

  • Як спорт сприяє кар'єрі21 грудень, 2023

    Спостереження доводять, що спортивні люди витривалі та цілеспрямовані, саме тому вони віддадуть перевагу при прийомі на роботу співробітникам, які мають в інтересах спорт. А психологи стверджують, що заняття спортом не лише сприяють фізичному здоров’ю, а й поліпшенню душевного та психологічного стану. Пропонуємо і вам ознайомитись із цими очевидними фактами в цій статті на Jobs.ua і віддати перевагу фізичним вправам.

  • Як правильно написати лист-пояснення19 грудень, 2023

    Скласти лист-пояснення про власну відсутність на робочому місці чи порушення певних робочих режимів не так уже і складно. Обов’язково скористайтесь зазначеними в цій статті порадами.


↑ Вгору