UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Публікації про роботу
  3. Навчання, розвиток, підвищення кваліфікації
  4. Навчання
  5. Двотижневий спринт з прокачки англійської – підтягнемо English skills?

Двотижневий спринт з прокачки англійської – підтягнемо English skills?

19.01.2023 289
Двотижневий спринт з прокачки англійської – підтягнемо English skills?

Двотижневий спринт з прокачки англійської – підтягнемо English skills?

19.01.2023     289

Якщо ви обіцяли собі прокачати свою англійську з нового року – саме час виконати цю обіцянку. Влаштуйте собі двотижневий спринт з прокачки англійської, приділяючи цій справі 20-60 хв щодня. Подробиці нижче.

Теми, які ви прокачаєте за 2 тижні

Щоб за два тижні підтягнути свої знання з англійської мови, портал Jobs.ua пропонує зазирнути на чудовий україномовний YouTube-канал «Englishdom – онлайн-школа англійської». Через 2 тижні ви почнете орієнтуватися в усіх часах англійської мови, розберетеся з артиклями, прийменниками, використанням інфінітивів та герундію, і не тільки.

Чому двотижневий спринт? Все просто: на цьому каналі є список відтворення під назвою «Граматика англійської мови». В плейлисті – 16 відеороликів тривалістю від 11-ти до 20-ти хвилин. Вам лишається небагато – прослухати щодня одне відео і виписати з нього все найважливіше. Все просто, чи не так?

Двотижневий спринт – на старт!

Але зачекайте, сумлінно пропрацювати кожну тему все-таки доведеться.

По-перше, шпаргалки з усіма часовими формами потрібно зафіксувати на папері, щоб вони й надалі були у вас під рукою. Регулярне повторення записаного з прикладами використання всіх часів – це запорука того, що ви швидко навчитеся їх розрізняти, щоб більше ніколи не плутати між собою. По-друге, всі інші важливі теми, без вивчення яких неможливо опанувати англійську (інфінітив та герундій, активний і пасивний стани, артиклі та неправильні дієслова) – ви теж підтягнете за ці два тижні.

Не забуваємо також за «пренонсіейшн», тобто вимову. Адже без правильної вимови тих чи інших слів «нейтів спікери» не зрозуміють, що ви хочете їм сказати. Або ж зрозуміють неправильно, що, безумовно, є ще гіршим варіантом. І тут вам у нагоді стануть ще два чудові списки відтворення, які є на цьому каналі: «Підбірки англійських слів та фраз» і «Англійська на слух». Другий плейлист зайде людям, які люблять дивитися фільми та серіали, а в цих 12-ти відео ви прослухаєте уривки зі «Шрека», «Сам удома», «Дивніх див» та інших відомих американських фільмів, мультфільмів і серіалів. Також ви детально розберете багато цікавих слів, фраз і особливостей їх застосування, якими послуговуються персонажі в своєму мовленні. Такий формат навчання добре зайде не лише дорослим, а й дітям, бо навчатися в ігровому режимі цікаво всім.

Замотивуйте своїх рідних

Буде чудово, якщо ви зможете мотивувати дітей чи близьку людину на спільну прокачку англійської. Так і зимові вечори без світла промайнуть цікавіше, і ви нарешті наблизитеся до жаданої мрії – суттєво підтягнути знання з англійської мови. А щоб не зупинитися на пів дорозі, позначте в календарі двотижневий спринт, обведіть ці дні маркером і кожного дня працюйте над вимовою, запам’ятовуванням широковживаних і цікавих фраз, переглядом відеороликів і, звісно, виписуванням у блокнот та стікери найважливішої інформації.

Не забудьте про… стікери!

Ще один важливий момент, на який хочеться звернути увагу: придбайте собі стікери, щоб виписати на них сотню найуживаніших неправильних дієслів (програма-мінімум, скажімо так). Цю тему не вдасться оминути, якщо ви справді хочете навчитися читати, говорити і розуміти носіїв англійської. Ці 100 неправильних дієслів становлять близько 70% від усіх неправильних дієслів, і вони найчастіше вживаються в англійській мові. Виписавши їх на стікери і обклеївши ними своє помешкання, ви запам’ятаєте їх раз і назавжди. Не полінуйтеся це зробити, потім не один раз подякуєте собі.

Удачі і натхнення, якщо ви все ж зважилися на цей цікавезний двотижневий інтенсив з прокачки англійської!

Читайте також

  • Як стати дата-аналітиком і чим він займається22 грудень, 2023

    Пропонуємо вам познайомитися з перспективною сучасною професією, яка допомагає компаніям приймати рішення на основі даних, а не інтуїтивно.

  • Новорічні знижки на сайт Jobs.ua22 грудень, 2023

    Jobs.ua хоче привітати вас з наступаючим Новим 2024 роком і порадувати новорічними святковими знижками!

  • Як спорт сприяє кар'єрі21 грудень, 2023

    Спостереження доводять, що спортивні люди витривалі та цілеспрямовані, саме тому вони віддадуть перевагу при прийомі на роботу співробітникам, які мають в інтересах спорт. А психологи стверджують, що заняття спортом не лише сприяють фізичному здоров’ю, а й поліпшенню душевного та психологічного стану. Пропонуємо і вам ознайомитись із цими очевидними фактами в цій статті на Jobs.ua і віддати перевагу фізичним вправам.

  • Як правильно написати лист-пояснення19 грудень, 2023

    Скласти лист-пояснення про власну відсутність на робочому місці чи порушення певних робочих режимів не так уже і складно. Обов’язково скористайтесь зазначеними в цій статті порадами.


↑ Вгору