UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Публікації
  3. Навчання

Публікації "Навчання"

Сторінка 1 з 13

«Публікації» — в цьому розділі, ви зможете знайти, завжди свіжу й актуальну інформацію про ринок праці в Україні. Дізнатися останні новини, що стосуються працевлаштування. Знайти корисні публікації про роботу, поради від фахівців сфери працевлаштування та прочитати свіжі новини від наших партнерів.

  • Саморозвиток під час війни: як почати та не закинути

    5 березня 2023 2560

    Самонавчання та саморозвиток під час війни дає можливість та віру в найближче світле майбутнє. Ми інвестуємо таким чином у краще майбутнє, удосконалюючи себе та свої знання.

  • Як учителям зацікавлювати учнів навчанням?

    20 лютого 2023 344

    Навіть у такий складний час, як зараз, українські вчителі можуть зацікавлювати учнів процесом навчання. То чому б нашим вчителям не переймати досвід американських колег, які вміють перетворити стандартний шкільний урок на захоплююче заняття?

  • Двотижневий спринт з прокачки англійської – підтягнемо English skills?

    19 січня 2023 279

    Якщо ви обіцяли собі прокачати свою англійську з нового року – саме час виконати цю обіцянку. Влаштуйте собі двотижневий спринт з прокачки англійської, приділяючи цій справі 20-60 хв щодня. Подробиці нижче.

  • Чому навчатися чомусь новому настільки важливо зараз?

    7 вересня 2022 826

    Осінь завжди знаменує початок нового навчального року, її магія діє навіть в умовах війни. Враховуючи це, тобто першу осінь в Україні в умовах повномасштабної війни, портал з працевлаштування Jobs.ua пропонує обговорити важливу тему, а саме – чому навчатися чомусь новому зараз дуже важливо.

  • Чому люди кидають вивчення програмування на пів дорозі?

    2 вересня 2022 352

    В цій статті разом із Jobs.ua пропонуємо розглянути, які найважливіші помилки роблять ті, хто прагне вивчати програмування, але з часом закидають цю справу на пів дорозі.

  • Як вчитися ефективно, і не лише програмуванню?

    24 серпня 2022 457

    Надихнувшись прикладом друзів чи перспективами, які відкриваються в програмуванні, майбутній програміст з палаючими очима береться до навчання… а потім в якийсь момент вигорає. Чому так стається і як запобігти цьому? Портал Jobs.ua пропонує вам з’ясувати, як навчатися ефективно, і не лише програмуванню.

  • Вакансії на стажування для Trainee та Junior, які залишились в Україні

    10 липня 2022 397

    українська компанія з розробки програмного забезпечення MacPaw пропонує всім початківцям, що залишаються в Україні, опанувати IT навички.

  • Мнемонічний метод тренування – вчимося запам’ятовувати великі обсяги інформації, коли вивчаємо щось нове

    29 червня 2022 406

    Будь-який складний вид діяльності потребує довгого та наполегливого навчання. Цей складний для розуміння та розтягнений в часі процес можна суттєво скоротити, якщо навчитися запам’ятовувати великі обсяги інформації особливим чином. Наприклад, за допомогою мнемонічного методу тренування.

  • Як займатися самоосвітою у воєнний час

    8 червня 2022 766

    Якщо ви маєте бажання зайнятися самоосвітою, то розпочніть з етапу підготовки до цього процесу, що допоможе вам успішно вправлятися із навчанням.

  • Опановуємо англійську під час війни: як тут може допомогти Google Перекладач?

    6 червня 2022 398

    А саме – його мобільна версія, яка дає можливість практикуватися у вивченні англійської мови де завгодно і коли завгодно. Враховуючи актуальність цього питання, портал з пошуку роботи Jobs.ua пропонує вам розглянути можливості мобільної версії популярного перекладача, на які ви раніше, можливо, не звертали уваги.


Ctrl →
1 з 13

Шукаєте роботу?

Шукаєте персонал?

Часто шукають

↑ Вгору