UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Публікації про роботу
  3. Цікаво про бізнес
  4. Секрети успіху великих компаній
  5. Фантастичний контракт Джо Рогана із компанією Spotify на $200 млн. – ось так треба працювати!

Фантастичний контракт Джо Рогана із компанією Spotify на $200 млн. – ось так треба працювати!

18.02.2022 2765
Фантастичний контракт Джо Рогана із компанією Spotify на $200 млн. – ось так треба працювати!

Фантастичний контракт Джо Рогана із компанією Spotify на $200 млн. – ось так треба працювати!

18.02.2022     2765

У травні 2020-го року стало відомо, що музичний інтернет-сервіс Spotify уклав з популярним коміком Джо Роганом ексклюзивний контракт на фантастичну суму – понад сто мільйонів доларів. Така сума була озвучена завдяки інсайдерській інформації, але представники компанії ніяк не відреагували на цю новину. І лише зараз The New York Times повідомила, що сума контракту перевищує двісті мільйонів доларів!

Хто такий Джо Роган і його знаменитий подкаст?

Це відомий американський комік, спортивний коментатор, актор, а також автор і незмінний ведучий одного з найпопулярніших подкастів у світі. У світі, зауважимо, навіть не в Сполучених Штатах. Подкаст називається Joe Rogan Experience: це серія аудіо- та відеороликів, які почали виходити в ефір ще в далекому 2009-му році. Тривалість кожного випуску – від години і більше. Деякі подкасти особливо великі за розмірами – чотири-п’ять годин.

Це шоу стало популярним завдяки комедійному таланту Джо Рогана оживляти спілкування зі своїми гостями. За усі ці роки в його студії побувало чимало іменитих гостей, серед них – Ілон Маск, Майк Тайсон та легенда велоспорту Ленс Армстронг, відомі вчені та популяризатори науки, актори, коміки. Для всіх них є за честь отримати запрошення на шоу Рогана. Втім, якщо ви подивитеся стендапи Рогана чи найкращі випуски його подкасту, ви одразу зрозумієте, чому ця людина змогла досягнути небувалої популярності спершу на Youtube, а тепер ось, зовсім недавно, уклала контракт на фантастичну суму з популярним аудіосервісом.

Деякі подробиці контракту між Роганом та Spotify

Контракт розрахований на три з половиною роки, сума угоди, як уже згадувалося, склала понад 200 мільйонів доларів, і ще й з можливістю її перегляду в більшу сторону. Власне, шоу Joe Rogan Experience стартувало на Spotify ще 1-го вересня 2020-го року, тобто контракт повинен завершитися в першій половині 2024-го року. Підписання цього безпрецедентного для обох сторін контракту стало можливим завдяки політиці Spotify, адже сервіс останні декілька років робить велику ставку на подкасти. В цей напрямок компанія інвестувала близько одного мільярда доларів. От і Джо Рогану вдалося урвати досить солідний шматок від цього пирога. Але слід віддати Рогану належне – цей чоловік зміг реалізувати свої таланти і здібності у повній мірі.

А як бути з Youtube?

Якщо ви полюбляли дивитися нові подкасти Джо Рогана в оригіналі на Youtube, що ж, доведеться змиритися з тим фактом, що тепер на офіційному ютуб-каналі Рогана публікуються тільки фрагменти шоу. Так, старі випуски можна переглянути чи послухати в повному обсязі, але нові випуски – тільки на Spotify. Але прослуховування подкастів і надалі лишатиметься безкоштовним, і компанія, за словами Рогана, втручатися в його роботу не буде. А хіба це не робота мрії, коли вам платять, причому щедро, за те, щоб ви продовжували робити те, що робите і що у вас виходить найкраще?

Джо Рогану це вдалося, і портал з працевлаштування Jobs.ua бажає усім своїм читачам теж знайти свою роботу мрії, якщо наразі це не так. Не забуваємо, що ключем до успіху є невтомна праця, бажання розвиватися та змінювати світ навколо себе в кращий бік.

Читайте також

  • Як стати дата-аналітиком і чим він займається22 грудень, 2023

    Пропонуємо вам познайомитися з перспективною сучасною професією, яка допомагає компаніям приймати рішення на основі даних, а не інтуїтивно.

  • Новорічні знижки на сайт Jobs.ua22 грудень, 2023

    Jobs.ua хоче привітати вас з наступаючим Новим 2024 роком і порадувати новорічними святковими знижками!

  • Як спорт сприяє кар'єрі21 грудень, 2023

    Спостереження доводять, що спортивні люди витривалі та цілеспрямовані, саме тому вони віддадуть перевагу при прийомі на роботу співробітникам, які мають в інтересах спорт. А психологи стверджують, що заняття спортом не лише сприяють фізичному здоров’ю, а й поліпшенню душевного та психологічного стану. Пропонуємо і вам ознайомитись із цими очевидними фактами в цій статті на Jobs.ua і віддати перевагу фізичним вправам.

  • Як правильно написати лист-пояснення19 грудень, 2023

    Скласти лист-пояснення про власну відсутність на робочому місці чи порушення певних робочих режимів не так уже і складно. Обов’язково скористайтесь зазначеними в цій статті порадами.


↑ Вгору