UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Публікації
  3. Секрети успіху великих компаній

Публікації "Секрети успіху великих компаній"

Сторінка 1 з 8

«Публікації» — в цьому розділі, ви зможете знайти, завжди свіжу й актуальну інформацію про ринок праці в Україні. Дізнатися останні новини, що стосуються працевлаштування. Знайти корисні публікації про роботу, поради від фахівців сфери працевлаштування та прочитати свіжі новини від наших партнерів.

  • Як «обвалити» сайт замовлень за лічені хвилини: секрети успіху McDonald’s

    22 вересня 2022 2414

    Розбираємося, в чому секрети успіху McDonald’s, або як вести справи компанії так, щоб сайт замовлень обвалився в першу годину після відкриття.

  • Фантастичний контракт Джо Рогана із компанією Spotify на $200 млн. – ось так треба працювати!

    18 лютого 2022 2521

    У травні 2020-го року стало відомо, що музичний інтернет-сервіс Spotify уклав з популярним коміком Джо Роганом ексклюзивний контракт на фантастичну суму – понад сто мільйонів доларів. Така сума була озвучена завдяки інсайдерській інформації, але представники компанії ніяк не відреагували на цю новину. І лише зараз The New York Times повідомила, що сума контракту перевищує двісті мільйонів доларів!

  • Mars: «солодка» історія успіху

    27 листопада 2021 1329

    В цій статті давайте поговоримо, як зародилася «солодка» історія успіху корпорації, управління якою вже понад століття залишається в руках однієї сім’ї.

  • Ілон Маск, Tesla і його авторитарний стиль управління

    9 серпня 2021 1008

    За останнє десятиліття компанія Ілона Маска Tesla перетворилася із вискочки на найбільш впевненого гравця на ринку електрокарів. Але подібні результати доволі часто досягаються доволі жорстким стилем управління. Як Маску вдавалося досягнути такого фантастичного результату, давайте з’ясуємо разом із Jobs.ua.

  • Лайфхак від Vans: як заробити мільярди доларів на підлітках

    6 квітня 2021 660

    Давайте розберемося, як так сталося, що маленький магазинчик зміг перетворитися у великий бізнес, а цей молодіжний бренд давно полюбився молоді на всіх континентах.

  • Як це – працювати в Google: підбірка цікавих фактів

    26 лютого 2021 531

    Jobs.ua підібрав цікаві факти про те, як це – працювати в одній з найвідоміших ІТ-компаній світу.

  • Истории успеха, о которых мало кто слышал

    17 листопада 2020 974

    Успех человека напрямую зависит от его желания, смекалки, умения и веры в себя, приходя через самые заурядные вещи и ежедневные привычные нам действия

  • Сильний лідер – сильна компанія: історія успіху Samsung

    26 жовтня 2020 1202

    Великі лідери, на відміну від простих управлінців, вміють повести за собою і надихнути. Таким був Лі Гонхі, молодший син засновника Samsung, який керував компанією більше тридцяти років і спромігся зробити з локальної південнокорейської компанії потужну транснаціональну корпорацію, яку знають в усіх куточках світу.

  • Історія успіху Ugears – як українській компанії вдалося завоювати світові ринки

    13 жовтня 2020 1216

    Шість років тому свій тріумфальний шлях по світу розпочала українська компанія, яка виготовляє цікаві та оригінальні дерев’яні конструкції-пазли, які можна скласти самостійно і без застосування клею чи спеціальних інструментів. «Українські шестерні» швидко здобули популярність завдяки своєму інноваційному підходу та оригінальній задумці.

  • Twitter - як підкорити світ повідомленнями в сто сорок символів

    5 вересня 2020 670

    Великі компанії часто починаються з дитячої мрії. Так було з Джеком Дорсі, легендарним творцем «Твіттера», який у восьмирічному віці мріяв про те, щоб друзі могли обмінюватися миттєвими повідомленнями і сповіщати один одному, чим вони займаються і де на даний момент знаходяться.


Ctrl →
1 з 8

Шукаєте роботу?

Шукаєте персонал?

Часто шукають

↑ Вгору